Voorbeschouwing Real Betis – Barcelona

Voorbeschouwing Real Betis – Barcelona

Real Betis en Barcelona spelen op 1 februari om 21:00 uur tegen elkaar in de La Liga. Voor dit duel willen de Catalanen echt alles uit de kast halen om voor een stunt te zorgen. Of dit gaat lukken is echter nog maar de vraag. Bij de bookmakers wordt Barcelona namelijk ingeschat als echte favoriet!

Real Betis droomt van overwinning

Het is al 15 jaar geleden dat Real Betis voor het laatst in eigen huis van Barcelona wist te winnen. De club droomt daarom nu van een overwinning, maar dan moeten ze wel beter hun best doen dan afgelopen weken. In 2023 lijkt de club wat moeizaam te bewegen op het veld. Ze hebben al meerdere nederlagen gehad en weinig overwinningen. Er werd met 1-0 verloren van Espanyol in de La Liga. Toch werd er afgelopen weekend met 0-1 gewonnen van Getafe.

Ondanks de zege op Getafe blijft Real Betis op een zesde plaats staan in de competitie. Daarmee kunnen ze nog meedoen om Europees voetbal, al zal de kwaliteit wel omhoog moeten als ze succes willen boeken. Bij de bookmakers worden de kansen voor Real Betis dan ook lager ingeschat dan voor Barcelona.

Barcelona blijft op titelkoers

Wil je gaan wedden op voetbal? Dan is het wellicht interessant om voor dit duel in te zetten op winst voor Barcelona. Bij Unibet ligt de odd op 1.70 als je voorspelt dat de Andalusiërs de wedstrijd gaan winnen. Niet zo gek ook, want Barcelona doet het erg goed. De club beschikt weer over Robert Lewandowski, nadat hij geschorst werd en aan de kant moest blijven zitten. Ondanks dat Lewandowski tijdelijk gemist werd, wist de club alsnog overwinningen te boeken in de Copa del Rey.

Er liggen dus nog genoeg kansen op het veld voor Barcelona en daarmee blijft de club op titelkoers. De voorsprong op Real Madrid werd zelfs met vijf punten vergroot. Wat er dit duel gaat gebeuren kun jij dus voorspellen bij de bookmakers in Nederland.