Voorbeschouwing Rangers – Ajax

Voorbeschouwing Rangers – Ajax

Vorige week ging Ajax ten onder en verloor het daarmee de kans op overwintering in de Champions League. Een kleine schrale troost is wel dat ze een derde plaats kunnen pakken en daarmee een plek in de knock-out fase van de Europa League veilig kunnen stellen. De Amsterdammers zijn zeker van hun zaak, al moeten ze wel alert blijven als ze het tegen Rangers op moeten nemen. Ajax gaat dinsdagavond 1 november op bezoek bij Rangers. Het duel gaat om 21:00 uur van start.

Ajax gaat voor de derde plaats

Ajax kreeg vorige week te maken met een nederlaag tegen Liverpool. De Amsterdammers verloren met 0-3 en daarmee hebben ze hun kruit verschoten. Voor Ajax zit een overwintering in de Champions League er niet meer in. Dit was een flinke teleurstelling, maar wel worden nu alle peilen gericht op de Europa League. Ajax is zo goed als zeker van een derde plek, als het niet met vier of meer goals verliest in Glasgow.

Afgelopen weekend kregen de Amsterdammers op eigen verzoek vrijaf. Daarmee hebben ze een week de tijd gehad om zich voor te kunnen bereiden op het afsluitende duel tegen Rangers. Alfred Schreuder heeft ook weer (bijna) zijn gehele selectie ter beschikking. Na een lang blessureleed keert Ahmetcan Kaplan weer terug in de wedstrijdselectie. De Turkse verdediger heeft nog geen minuut in het shirt van Ajax gespeeld en kan dus eventueel dinsdagavond zijn debuut maken.

Wedden op deze wedstrijd

Op deze wedstrijd wedden? Dat is mogelijk bij de bookmakers in Nederland. Je kunt met online voetbal gokken voor dit duel weddenschappen naar keuze plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een 1×2 weddenschap of voorspel het aantal doelpunten. Zo kun je onder andere bij Unibet een weddenschap plaatsen. Kies je voor een 1×2 weddenschap bij deze bookmaker? Dan kun je bij een voorspelling dat Rangers gaat winnen een odd van 4.15 verwachten. Bij gelijkspel ligt de odd op 4.10. Denk jij dat Ajax de wedstrijd gaat winnen? Dan krijg je bij Unibet een odd van 1.87. Ajax is dus duidelijk de favoriet voor dit duel!