Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Zürich

Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Zürich

Afgelopen week won PSV met 1-5 toen het op bezoek ging bij Zürich, maar nu bezoeken de Zwitsers de club in Eindhoven. Op 13 oktober om 21:00 uur gaat het duel van start. De ploeg van Ruud van Nistelrooij hoopt met dit duel op zeven punten terecht te komen, waardoor het de kans op een Europese overwintering kan vergroten.

PSV Eindhoven is wat wisselvallig, maar wel sterk. Zürich is daarentegen aan de zwakke kant en weet al 5 duels op rij niet te winnen. Bij de bookmakers in Nederland is de club uit Eindhoven dan ook de favoriet voor dit duel. Plaats een weddenschap naar keuze voor dit duel bij jouw favoriete bookmaker.

PSV Eindhoven blij met Gakpo

Gakpo is in vorm en wist in zes van de laatste zeven wedstrijden te scoren. PSV is dan ook erg blij dat Gakpo nog gebleven is. Daarnaast staat de club na negen wedstrijden op een derde plaats, met één punt achterstand op Ajax en twee punten achterkant op koploper AZ Alkmaar. Toch zijn er hier en daar nog verbeterpunten voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij. PSV won onlangs met 4-3 van Feyenoord, maar hierna ging het weer totaal de andere kant op. Toen werd er met 3-0 verloren van Cambuur.

Ondanks de nederlaag tegen Cambuur wist PSV Eindhoven wel te winnen van FC Zürich in het uitduel. Afgelopen weekend wist PSV ook met 0-1 te winnen van SC Heerenveen. De club lijkt dus weer de goede kant op de te gaan en is dan ook de sterkere partij voor het duel tegen Zürich.

Wedden op deze wedstrijd

Zürich is duidelijk de underdog voor dit duel en zal daardoor hoge odds met zich meebrengen bij een weddenschap als ‘Zürich wint de wedstrijd’. Voorspel je met voetbal gokken dat PSV Eindhoven de wedstrijd gaat winnen? Dan ligt de odd op 1.23 als je deze weddenschap plaatst bij Toto. Kies je voor een gelijke score bij Unibet? Dan wed je voor een odd van 8.00. Bekijk gerust de mogelijke weddenschappen en odds bij jouw favoriete bookmaker in Nederland!