Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Vitesse

Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Vitesse

Zaterdagavond 21 januari om 21:00 uur spelen PSV Eindhoven en Vitesse tegen elkaar. De wedstrijd zal plaatsvinden in het Philips Stadion. Voor dit Eredivisie duel kun jij uiteraard ook weer een weddenschap plaatsen. Met online voetbal gokken kun jij voorspellen wat er gaat gebeuren. Zijn de Eindhovenaren eindelijk sterk genoeg of lukt het Vitesse om na lange tijd weer wat punten te pakken? Voorspel het zelf!

PSV Eindhoven moet punten pakken

Het vertrek van Cody Gakpo heeft er flink ingehakt bij PSV Eindhoven. De club mist de sterspeler duidelijk en dat is te zien in de resultaten van de wedstrijden. Sinds zijn verstrek hebben de Eindhovenaren geen competitieduels meer gewonnen en daardoor blijven er dure punten liggen. Afgelopen weekend speelde PSV Eindhoven met 2-2 gelijk tegen Fortuna Sittard, terwijl het daarvoor met 0-0 naar huis ging bij Sparta en met 0-1 verloor van AZ.

Vooral in het aanvallende gedeelte heeft PSV Eindhoven nu niet genoeg kwaliteiten. Ruud van Nistelrooij krijgt dan ook heel wat kritiek over zich heen. Of het de club uit Eindhoven nu wel gaat lukken om aanvallend te zijn is nog maar de vraag.

Vitesse zit in noodsituatie

Bij Vitesse gaat het ook alles behalve soepel. De club heeft in de laatste vijf duels vier keer gelijk gespeeld en één duel verloren. In de Eredivisie moet je van goede huizen komen en dat is nu zeker niet het geval bij Vitesse. Sterker nog, ze zijn staan slechts drie punten boven de gevarenzone. Op degradatie zit de club niet te wachten, maar om dit te voorkomen moeten ze toch echt aan de bak.

Afgelopen weekend was ook niet om over naar huis te schrijven. Vitesse speelde doelpuntloos gelijkspel tegen NEC, ondanks een rode kaart van de tegenpartij. Vooral in het vijandelijke strafschopgebied werden er verkeerde keuzes gemaakt, liet Phillip Cocu weten. Ze hebben naar eigen zeggen van Cocu dan ook veel moeite met scoren en dat is duidelijk te zien. Heb jij toch vertrouwen in Vitesse? Dan biedt Unibet jou een odd van 11.50 als je voorspelt dat deze club wint.