Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Leicester City

Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Leicester City

Vandaag op 14 april zullen PSV Eindhoven en Leicester City het tegen elkaar op moeten nemen. Het duel voor de Europa Conference League zal van start gaan om 18:45 uur. Voor PSV Eindhoven is het erop of eronder en ook Leicester City zal haar best moeten doen. Welke weddenschap ga jij plaatsen bij de bookmakers?

PSV Eindhoven heeft alles of niets

Voor de Eindhovenaren wordt het een belangrijke week. Misschien wel de meest belangrijke week van het hele seizoen. PSV Eindhoven kan zich namelijk plaatsen voor de halve finales van de Conference League, maar ook kunnen ze de KNVB Beker winnen. Wel moeten ze dan foutloos spelen en geen punten laten liggen. Als het niet gaat zoals gehoopt zal het dus ook goed kunnen dat PSV Eindhoven met lage handen komt te staan. Deze week zal dus ook bepalen of Roger Schmidt bij het volgende seizoen weer terug zal keren naar het Philips Stadion.

Vorige week ging PSV Eindhoven op bezoek bij Leicester City. De wedstrijd eindigde in een doelpuntloos gelijkspel. Beide teams zullen dus aan elkaar gewaagd zijn voor de wedstrijd van vanavond. Schmidt zal niet geheel gerust zijn op een goede afloop. Hij moet namelijk improviseren met zijn spelers, aangezien Noni Madueke en Olivier Boscagli uit zijn gevallen met een blessure.

Leicester City richt zich op succes

Als het gaat om de Premier League verloopt het dit seizoen voor Leicester City een beetje stroef, maar wel gaat de club voor succes in de Europa Conference League. In de Premier League kwamen d Engelsen niet verder als de middenmoot, maar in de Conference League lijkt het de club beter af te gaan.

Vanavond zal dus ook Leicester City met volle kracht aanvallen in het Philips Stadion. Afgelopen weekeinde stond er een mengelmoes van reserves en basisspelers op het veld. Ondanks de mix bracht het de Engelsen wel naar een 2-1 overwinning op Crystal Palace. In de laatste tien wedstrijden heeft Leicester City slechts twee tegenslagen gehad. De club is dus zeker goed op weg en zal dan ook tegen de Eindhovenaren genoeg kansen kunnen maken.