Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Go Ahead Eagles (Eredivisie)

Voorbeschouwing PSV Eindhoven Go Ahead Eagles

Morgenavond om 19:45 uur zal PSV Eindhoven spelen tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd zal plaatsvinden in het Philips Stadion. Als de Eindhovenaren deze wedstrijd winnen, mogen ze zich herfstkampioen noemen.

PSV Eindhoven mag geen kansen laten schieten

De club uit Eindhoven heeft afgelopen weekend met een schitterende overwinning van 1-4 de winst gepakt in de wedstrijd tegen RKC Waalwijk. Yorbe Vertessen viel in en heeft twee goals weten te maken. PSV Eindhoven is met één punt voorsprong op Ajax nog steeds de koploper in de Eredivisie. Van de afgelopen zeven wedstrijden heeft PSV Eindhoven er zes gewonnen, maar toch heeft de Duitse coach nog enige kritiek op de club. Schmidt laat weten dat, in zijn ogen, de teamleden slordig om zijn gegaan met de gekregen kansen tijdens de wedstrijd in Waalwijk. Vertessen zou geen oog hebben gehad voor zijn medespelers tijdens een kansrijke situatie en dat schoot bij Schmidt verkeerd.

Go Ahead Eagles pakt al vijf keer op rij winst

Dit seizoen weet Go Ahead Eagles mooie overwinningen te maken. Zo hebben ze de laatste vijf uitduels met winst afgelopen. De club staat op een elfde plaats in de Eredivisie. Afgelopen weekend heeft Go Ahead Eagles wel verloren met 0-2 tegen NEC. Dit is nog geen reden tot paniek en daarom staat de club weer fris in de wedstrijd tegen PSV Eindhoven op donderdag 23 december. Denk jij al te weten welk team er gaat winnen of wat de eindstand zal zijn? Laat je voorspellingen dan achter bij een bookmaker in Nederland!