Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Arsenal

Voorbeschouwing PSV Eindhoven – Arsenal

Donderdagavond 27 oktober 2022 zullen PSV Eindhoven en Arsenal het tegen elkaar op gaan nemen. De Eindhovenaren krijgen in het Philips Stadion de mogelijkheid om een ronde verder te komen in de Europa League. Arsenal is namelijk al verzekerd van overwintering in de competitie en zal dus naar alle waarschijnlijkheid haar sterspelers sparen voor dit duel. Gaat het PSV Eindhoven lukken om een grote stap te zetten richting de volgende ronde? Voorspel het zelf met online voetbal gokken!

PSV wilt overwinteren in Europa League

Op dit moment is PSV Eindhoven op een tweede plaats in de groep van de Europa League te vinden. Toch kunnen ze niet helemaal onbezorgd aan het duel beginnen. Met Bodo/Glimt is het puntverschil namelijk slechts 3 punten. Daarnaast moet de ploeg van Ruud van Nistelrooij nog naar Noorwegen toe voor de laatste groepswedstrijd. De Eindhovenaren zullen dus minimaal 1 punt moeten pakken tegen Arsenal om zo met minder zorgen toe te kunnen werken naar de ontknoping van de Europa League.

Heel veel zelfvertrouwen is er echter niet te vinden in het Philips Stadion. Afgelopen weekend verloren de Eindhovenaren met 4-2 van FC Groningen. Voornamelijk Ibrahim Sangaré en Armando Obispo lieten niet genoeg kwaliteiten zien op het veld. Dat is zonde, want op het middenveld en in de aanval zijn de rood-witten erg sterk.

Gokken op deze wedstrijd

Heb jij vertrouwen in PSV Eindhoven of denk je toch dat Arsenal de wedstrijd gaat winnen? Laat dan jouw voorspelling achter bij de bookmakers in Nederland. Er kunnen weddenschappen naar keuze worden geplaatst. Met een 1×2 weddenschap kun jij voorspellen dat de thuisclub wint, dat het gelijkspel gaat worden of dat de bezoekende club de winst pakt. Voorspel je bij Unibet dat PSV Eindhoven de wedstrijd gaat winnen? Dan kan dit voor 2.87 keer je inzet. De odd ligt op 3.75 als je voorspelt dat het gelijkspel gaat worden.