Voorbeschouwing Paris Saint-Germain – Real Madrid

Voorbeschouwing Paris Saint-Germain – Real Madrid

Voor de achtste finales van de Champions League gaat Real Madrid op bezoek bij Paris Saint-Germain. De wedstrijd gaat vanavond om 21:00 uur van start in het Parc des Princes. Wie van de twee clubs gaat er met de winst vandoor en maakt kans op de Champions League winst? Voorspel het zelf bij de bookmakers in Nederland!

Paris Saint-Germain vormt een sterk team

Voor Paris Saint-Germain is het vrijwel zeker dat zij de Franse landstitel in ontvangst mogen nemen. Dat is zeker een mooie winst die ze weten te behalen, maar het liefst willen de winst van de Champions League naar binnen slepen. Maar om dat te kunnen realiseren moeten ze vanavond eerst tegen Real Madrid spelen. Paris Saint-Germain zal naar verwachting met een sterk team het veld op komen lopen. Zeker na de komst van Lionel Messi afgelopen zomer.

In de achtste finales moeten ze het opnemen tegen Real Madrid en het is nog maar de vraag of de Parijzenaren hier klaar voor zijn. Al het hele seizoen laat Paris Saint-Germain mooie resultaten zien, maar het veldspel kon nog wel wat verbeterpunten gebruiken. Toch weten ze vaak van goede huizen te komen, aangezien ze ook vorige week van Lille wisten te winnen met 5-1.

Real Madrid succesvolle club in Champions League

We kunnen met alle zekerheid zeggen dat Real Madrid de meest succesvolle club is in de geschiedenis van de Champions League. De club heeft maar liefst dertien toernooizeges op haar naam staan en wil het liefst dit jaar de veertiende naar binnen slepen. Echter moeten ze zich dan wel van een betere kant laten zien. De afgelopen weken zijn ze niet altijd in vorm en laten ze wat steken vallen. Dit heeft ook te maken met de blessure van Karim Benzema, die samen met Vinicius Junior een sterk duel vormt in het veld. Hoe Carlo Ancelotti de spelers op gaat stellen is nog maar de vraag.