Voorbeschouwing Paris Saint-Germain – Bayern München

Voorbeschouwing Paris Saint-Germain – Bayern München

Voor de achtste finales van de Champions League spelen Paris Saint-Germain en Bayern München tegen elkaar. Het duel op dinsdagavond 14 februari om 21:00 uur wordt gehouden op het Parc des Princes. De Fransen willen hun uiterste best doen om dit jaar eindelijk de Champions League te winnen, maar de Duitsers mogen zeker niet onderschat worden. Zij wonnen al maar liefst zes keer deze competitie, dus jagen nu op hun zevende overwinning.

Paris Saint-Germain heeft het zwaar

Al sinds 2011 probeert Paris Saint-Germain de Champions League succesvol af te ronden, maar nog nooit is het de Fransen gelukt om het tot een toernooizege te schoppen. Al komen ze vaak genoeg wel dichtbij, worden ze toch weer uitgeschakeld. Zo konden ze het vorig seizoen in de achtste finales niet winnen van Real Madrid en nu hebben ze opnieuw erg zwaar geloot met Bayern München als tegenstander.

Er moet dus hard gewerkt worden door Paris Saint-Germain, die door Olympique Marseille uitgeschakeld werd in de Franse Beker. Daarnaast verloor de club afgelopen weekend met 3-1 van AS Monaco. Of het de Fransen gaat lukken om dinsdagavond te winnen van de Duitsers is nog maar de grote vraag. Sterspelers Lionel Messi en Kylian Mbappé zitten namelijk beide in de lappenmand en dat is iets wat de club niet echt goed kan gebruiken. Wil jij met online voetbal gokken alsnog voorspellen dat Paris Saint-Germain dit duel wint? Dan kan dit onder andere bij LiveScore Bet en TOTO.

Bayern München krabbelt weer omhoog    

Dat de Fransen het nu taai hebben kan voor Bayern München kansen opleveren. Al moeten de Duitsers deze dan wel benutten, want de afgelopen weken waren ze niet helemaal in vorm. De Duitsers speelden drie keer gelijk in de Bundesliga en na de winterstop ging het niet vlekkeloos. Nu weet Bayern München weer een beetje op de krabbelen. De laatste drie wedstrijden werden gewonnen, waaronder afgelopen weekend met een mooie 3-0 in eigen huis.

Wel heeft Bayern München te maken met een paar blessures. Zo moeten onder andere Lucas Hernandez en Sadio Mané nog herstellen. Ryan Gravenberch en Noussair Mazraoui zijn ook nog niet van de partij. Afgelopen weekend raakte Thomas Müller ook licht geblesseerd. Er zal dus wat gerouleerd moeten worden door trainer Julian Nagelsmann. Bij Unibet ligt de odd op 2.55 als je voorspelt dat Bayern München dit duel gaat winnen.