Voorbeschouwing Osasuna – Real Madrid

Voorbeschouwing Osasuna – Real Madrid

Er staat een wedstrijd gepland tussen Osasuna en Real Madrid. Deze wedstrijd zal vanavond op 20 april plaatsvinden en om 21:30 uur van start gaan. Real Madrid wil dichterbij het Spaanse landkampioenschap komen, maar Osasuna kan zomaar voor een stunt zorgen. Wat er deze wedstrijd gaat gebeuren? Je voorspelt het bij de bookmakers!

Osasuna staat op veilige positie

Osasuna is een kleine club met een beperkt budget als je het met grote clubs vergelijkt. Op dit moment is Osasuna op een negende plaats te vinden in de competitie en dat is een zeer mooie prestatie voor de club. In de La Liga wist Osasuna te stunten tegen Valencia. Osasuna won met een 1-2 zege van de landgenoten. Trainer Jagoba Arrasate was erg trots op zijn ploeg. Hij liet weten: ‘’We zijn nu definitief veilig, maar willen meer. Hopelijk kunnen we dit niveau vasthouden en meenemen naar Real Madrid-thuis.’’

Grote clubs doen het misschien beter als Osasuna, maar toch weet de kleine club topclubs goed bij te houden. Dit seizoen speelde ze gelijkspel tegen FC Barcelona en Real Madrid. Ze scoren niet veel, maar de achterhoede is sterk en geeft weinig kansen weg. Wie weet zorgt Osasuna vanavond ook wel voor een stunt.

Real Madrid kampioen in Spaanse titelrace

Afgelopen weekeinde kwam Real Madrid als terechte kampioen uit de Spaanse titelrace. In de wedstrijd liep Real Madrid eerst met 2-0 achter, maar wist dit uiteindelijk goed te maken met een 2-3 overwinning. Er moeten nog zes speelrondes plaatsvinden en Real Madrid heeft nu al een voorsprong van 15 punten op de nummer twee. Real Madrid koerst dus af op de titel.

Real Madrid doet het dit seizoen erg goed en voornamelijk Karim Benzema is erg sterk. De Fransman is zowel in de La Liga als de Champions League van onschatbare waarde en onmisbaar voor de club. Luka Modric is ook goed op weg, maar hij zal vanavond niet het veld op gaan. Eduardo Camavinga en Federico Valverde zijn prima vervangers.