Voorbeschouwing Oostende – Royal Antwerp

Voorbeschouwing Oostende – Royal Antwerp

De Jupiler Pro League is nog in volle gang en dinsdagavond 18 januari om half zeven ’s avonds zullen Oostende en Royal Antwerp tegen elkaar spelen. Beide clubs kunnen hun punten goed gebruiken, want er gaan er veel te veel verloren. Wil jij met gokken op voetbal voorspellen wat er dit duel gaat gebeuren? Kies dan bijvoorbeeld voor een 1×2 weddenschap.

Oostende laat te veel punten liggen

Al vier wedstrijden op rij heeft Oostende toe moeten geven aan de tegenstander en werden er geen overwinningen gemaakt. De competitie startte redelijk goed, maar inmiddels daalt de club steeds verder op de ranglijst. Onlangs speelde Oostende tegen KV Mechelen, maar dit duel werd met 2-1 verloren. Daarmee heeft Oostende al vier keer op rij verloren in de Jupiler Pro League. Als Oostende nog meer punten laat liggen, zal de club moeten vrezen voor degradatie. Om dit te voorkomen zullen ze dus aan de bak moeten en duels moeten winnen.

Royal Antwerp hoopt op een zege 

Voor Royal Antwerp is er ook genoeg werk aan de winkel. In de competitie heeft de club uit Antwerpen van de zeven gespeelde duels er slechts één gewonnen. Ze moeten dus flink aan de bak, want koploper Genk raakt hierdoor steeds verder uit het zicht. Het is voor Royal Antwerp dus te hopen dat ze een overwinning maken op Oostende en dat ze wat punten bij elkaar kunnen sprokkelen. Afgelopen weekend ging Royal Antwerp nog met 2-0 onderuit tegen Union. Na zoveel nederlagen zou je toch denken dat Royal Antwerp weet waar er aan gewerkt moet worden. Of dat ook het geval is zullen we zien in het duel tegen Oostende.