Voorbeschouwing Nederland – Verenigde Staten

Voorbeschouwing Nederland – Verenigde Staten

Zaterdag 3 december om 16:00 uur zullen Nederland en de Verenigde Staten tegenover elkaar staan op het veld in Qatar. De achtste finales gaan van start en daarmee wordt het tijd om nog meer punten te pakken. Voor deze wedstrijd kun jij voorspellingen maken bij de bookmakers. Kies een bookmaker uit en plaats een weddenschap naar keuze!

Nederland pakte zeven punten

In de groepswedstrijden wist Nederland 7 punten te pakken. Er worden drie duels gespeeld. Tegen Senegal en Qatar werd er met 2-0 gewonnen en tegen Ecuador werd er een 1-1 gelijkspel gespeeld. Heel overtuigend is het voetbal van Nederland niet, maar toch lukt het Oranje om punten bij elkaar te sprokkelen. En die zijn hard nodig, want een tegenstander als de Verenigde Staten mag niet onderschat worden.

Vooral Cody Gakpo is een sterspeler binnen het Nederlands elftal. De PSV’er staat gedeeld op de eerste plaats op de topscorerslijst van het toernooi. Gakpo wist in elk groepsduel te scoren en laat daarmee zijn veel kwaliteiten in huis te hebben. Dat is ook hard nodig, want Nederland lijkt moeite te hebben om het spel te moeten maken. De terugkeer van Memphis Depay zal wellicht voor een iets stabieler spel kunnen zorgen.

Verenigde Staten heeft zorgen

Voor de Verenigde Staten verloopt het WK ook nog niet direct zorgeloos. Uit de drie gespeelde groepswedstrijden wisten ze 5 punten te halen. Er werd gelijk gespeeld tegen Wales met 1-1 en ze speelde met 0-0 gelijk tegen Engeland. Van Iran wist de Verenigde Staten met 0-1 te winnen. Nu mogen ze zich klaarmaken voor een duel tegen Oranje.

Dit duel brengt best wel wat zorgen met zich mee, aangezien de Verenigde Staten het op moet nemen tegen Nederland en daarbij sterke spelers moet missen. Het is nog maar de vraag of Christian Pulisic erbij is. Hij raakte bij de wedstrijd tegen Iran geblesseerd en moest naar het ziekenhuis. In de 77e minuut van die wedstrijd viel ook spits Josh Sargent geblesseerd uit. Voornamelijk Pulisic zal een groot gemis voor de Verenigde Staten zijn. Het is dus af te wachten of hij er zaterdag zal staan tegen Nederland.

Op deze wedstrijd wedden

Er kan op deze wedstrijd gewed worden bij een bookmaker die jij prettig vindt. Klik gerust via onze website onlinevoetbalgokken.nl door naar een legale bookmaker. Kies je voor Circus.nl? Dan kun je onder andere voor een 1×2 weddenschap gaan. Als je voorspelt dat Nederland wint krijg je een odd van 1.97. Voorspel je dat het gelijkspel wordt? Dan zal de odd op 3.25 liggen. Bij een voorspelling dat de Verenigde Staten wint ligt de odd op 4.50 bij deze bookmaker.