Voorbeschouwing Nederland – Ecuador

Voorbeschouwing Nederland – Ecuador

Vrijdagmiddag 25 november 2022 om 17:00 uur zullen Nederland en Ecuador tegen elkaar spelen. Nederland won met 0-2 van Qatar in haar openingsduel van het WK, maar dit ging vooral heel moeizaam. Oranje zal dus ook niet zomaar winnen van Ecuador naar onze verwachting. Voorspel zelf wat er dit duel gaat gebeuren. Kies hiervoor een bookmaker uit waarbij je kunt gokken op voetbal met goede odds.

Nederland moet creativiteit gebruiken

Voor dit duel zal Nederland creativiteit moeten gebruiken en beweeglijk moeten zijn. Iets waar de ploeg van Louis van Gaal duidelijk moeite mee had bij het duel tegen Qatar. Het tempo aan de bal was traag en daardoor kwam de voorhoede weinig in actie. Als het dan wel lukte gebeurde er weinig voorin. Het zal dus aanzienlijk beter moeten als Oranje van Ecuador wil winnen, al zijn de Zuid-Amerikanen geen topfavoriet bij de bookmakers voor deze wedstrijd. Bij bookmakers als Toto Casino wordt er dan ook verwacht dat Oranje tot scoren komt en de wedstrijd zal winnen.

Vermoedelijke opstelling: Andries Noppert, Matthijs de Ligt, Virgil van Dijk, Nathan Aké, Denzel Dumfries, Steven Berghuis, Frenkie de Jong, Daley Blind, Cody Gakpo, Steven Bergwijn, Memphis Depay.

Ecuador deelt de koppositie

Net als Nederland wist ook Ecuador haar openingsduel tegen Qatar met 0-2 te winnen. Enner Valencia wist in deze wedstrijd 2 keer te scoren. Eigenlijk 3 keer, maar de eerste werd afgekeurd. Of ze tegen Nederland ook goed weten te presteren is nog de grote vraag. De ploeg van Gustavo Alfaro heeft namelijk ingecalculeerd dat ze gaan verliezen, net als tegen Argentinië en Brazilië in de kwalificatie. Of dit nou de beste denkwijze is om aan een wedstrijd te gaan beginnen? Dat gaan we vrijdagavond zien.

Vermoedelijke opstelling: Hernan Galindez, Angelo Preciado, Felix Torres, Piero Hincapie, Pervis Estupinan, Gonzalo Plata, Jhegson Mendez, Moises Caicedo, Romario Ibarra, Enner Valencia, Jeremy Sarmiento.