Voorbeschouwing Mexico – Polen

Voorbeschouwing Mexico – Polen

Het WK is van start en Mexico en Polen zullen elkaar op de derde speeldag van het toernooi treffen. De twee landen staan dinsdagmiddag 22 november om 17:00 uur tegen elkaar op he veld. Het zit in groep C, dat ook gevuld wordt door de landen Argentinië en Saoedi-Arabië. Er zal hard gevochten moeten worden voor een plek in de knock-outs.

Mexico heeft sterke Eredivisie-spelers

Bij Mexico werden er verrassende keuzes gemaakt, vooral op het gebied van de spitspositie. Wolves-spits Raúl Jimenez maakte al maanden geen minuten, maar Feyenoord-spits Santiago Giminez had volgens de bondscoach een gebrek aan minuten. Gimenez werd niet uitgenodigd, omdat Jimenez een belangrijk gezicht is voor meerdere sponsoren. De Mexicanen hebben alsnog genoeg zelfvertrouwen. Dat is ook niet heel gek met spelers als Hirving Lozano, Henry Martin en Alexis Vega.

Jorge Sánchez en Edson Alvarez, beide van Ajax, worden bij dit duel in de basis verwacht. Het land heeft niet een heel denderende voorbereiding gehad op het WK, dus het is afwachten wat ze eruit weten te halen. In de aanloop naar het grootste toernooi van de wereld werd er verloren van Paraguay, Colombia en Zweden. Mexico won wel van Irak en Peru.

Polen speelt belangrijk duel

Voor Polen is dit duel heel belangrijk. Als zij weten te eindigen boven Mexico, maken ze kans om zich te kwalificeren. Niet alleen tegen Mexico, maar ook tegen Saudi-Arabië moet Polen dan wel een resultaat weten te halen. Deze eerste wedstrijd van Polen is dus erg belangrijk om de groepsfase te kunnen overleven. Het is dan wel taak dat ze het beter moeten doen dan in de Nations League. Van de zes gespeelde wedstrijden wisten ze er slechts twee te winnen in de competitie. Dit in een groep met Nederland, België en Wales. Wel werd er met 1-0 gewonnen van Chili.

Wedden op dit duel

Er kan op deze wedstrijd gewed worden bij elke bookmaker in Nederland die via onze website onlinevoetbalgokken.nl te vinden is. Deze WK wedstrijd zal verschillende odds met zich meebrengen. Zo zal TOTO Casino een odd van 2.80 bieden als je voorspelt dat Mexico de wedstrijd wint. Denk jij dat Polen de wedstrijd wint? Dan ligt de odd op 3.05.