Voorbeschouwing Marokko – Spanje

Voorbeschouwing Marokko – Spanje

Marokko en Spanje staan dinsdagmiddag 6 december om 16:00 uur in de achtste finales van het WK tegenover elkaar. De Marokkanen zijn uit op een stunt en hebben hier genoeg zelfvertrouwen voor, al zijn ze wel de underdog voor dit duel. Het land kan zelfs geschiedenis schrijven, maar dan moeten ze wel eerst Spanje uitschakelen. En dat is iets wat de bookmakers niet zo snel zien gebeuren. Wil jij wedden op voetbal? Bekijk dan goed de odds die de bookmakers hanteren.

Marokko kunnen voor het eerst kwartfinales bereiken

Tot nu toe verloopt het WK voor Marokko erg goed. Ze wisten in groep F de groepswinnaar te worden en hebben zowel Kroatië als België verslagen. Al acht interlands op rij zijn de Marokkanen ongeslagen. Als zij dinsdagmiddag winnen van Spanje, schrijven ze geschiedenis. Marokko wist namelijk nog nooit eerder de kwartfinales te bereiken. Vooral de rechterflank van het Marokkaanse elftal is zeer sterk met spelers als Achraf Hakimi en Hakim Ziyech. Ziytech is een echte uitblinker in de ploeg van coach Walid Regragui.

Spanje heeft kwetsbare achterhoede

De Spanjaarden hadden het zwaar tegen Japan en verloren uiteindelijk met 1-2. Toch wisten ze in groep E op de tweede plaats te eindigen. Voor Spanje is er nog genoeg werk aan de winkel en dat weet bondscoach Luis Enrique maar al te goed als ze het WK willen winnen.

Voorin is Spanje sterk en vooral Alvaro Morata was in elke groepswedstrijd trefzeker. Wel bestaat er een kans dat hij tegen Marokko zijn plaats moet afstaan aan Marco Asensio. Achterin blijven de Spanjaarden kwetsbaar en dat werd bij het duel tegen Japan duidelijk zichtbaar. Ze moeten dus een sterke wedstrijden laten zien als ze het niet willen verliezen van Marokko.

Wedden op deze wedstrijd

Voor deze wedstrijd kunnen er verschillende weddenschappen gemaakt worden, waaronder een 1×2 weddenschap. Unibet is één van de goksites waar je met online gokken op voetbal kunt wedden. Deze bookmaker biedt een odd van 3.90 als je voorspelt dat het gelijkspel gaat worden. Bij Unibet kun je een odd van 6.75 verwachten als je voorspelt dat Marokko de wedstrijd gaat winnen. Denk jij dat Spanje gaat winnen? Dan ligt de odd op 1.62.