Voorbeschouwing Manchester City – FC Kopenhagen

Voorbeschouwing Manchester City – FC Kopenhagen

Manchester City en FC Kopenhagen ontmoeten elkaar woensdag 5 oktober om 21:00 uur. In de Champions League doen de Engelsen het ontzettend goed. De Denen doen het echter een stuk slechter en is dus duidelijk de underdog bij dit duel. Kies voor gokken op voetbal en voorspel met een weddenschap naar keuze wat er dit duel gaat gebeuren. Live wedden is mogelijk, maar als je voorafgaand aan de wedstrijd een weddenschap wil plaatsen is dat uiteraard ook mogelijk!

Manchester City bezig aan sterk seizoen

Dit seizoen is Manchester City erg sterk en misschien wel de beste club ter wereld op dit moment. De stadsderby tegen Manchester United werd door Manchester City ruimschoots gewonnen met 6-3. Voornamelijk Erling Haaland en Phil Foden gooiden hoge ogen dit duel.

Coach Josep Guardiola mag erg trots zijn op zijn ploeg, maar bleef wel erg nuchter en een tikkeltje nors. Hij liet weten dat een aantal spelers in zijn ogen wat tegenvielen en dat er nog genoeg ruimte is voor verbetering. Wellicht is dit een tactiek van Guardiola om er zo voor te zorgen dat zijn spelers scherp blijven. Logisch ook, want de coach wil natuurlijk dat Manchester City eindelijk de felbegeerde Cup met de Grote Oren zal binnenhalen.

FC Kopenhagen is de underdog

Dit duel is FC Kopenhagen duidelijk de underdog. Bij de Denen gaat het helemaal niet zo soepel dit seizoen en daardoor hebben ze niets te verliezen. De ploeg van Jacob Neestrup is wat uit vorm en niet zo sterk als gehoopt. In eigen land won FC Kopenhagen slechts vijf van de elf gespeelde competitiewedstrijden. Daarnaast hebben ze in de Champions League nog maar slechts één punt behaald door gelijkspel te spelen tegen Sevilla.

Woensdagavond beloofd het dus een pittig en zwaar duel te worden tegen Manchester City. Dit toernooi kwam FC Kopenhagen nog niet tot scoren, dus de vooruitzichten zijn niet al te best. In de Deense competitie doen ze het iets beter. Daar wist Viktor Claesson zeven keer te scoren.