Voorbeschouwing Manchester City – Atletico Madrid

Voorbeschouwing Manchester City – Atletico Madrid

Vandaag op 5 april staat er een duel tussen Manchester City en Atletico Madrid op het programma. De wedstrijd gaat om 21:00 uur van start. Beide clubs willen verder komen dan de kwartfinales van de Champions League en zullen dus alles uit de kast halen om te winnen. Voorspel welke ploeg verder zal gaan in de competitie en wie weet levert het een mooie winst op!

Manchester City wacht op succes

De Engelsen staan samen met Liverpool bovenaan in eigen land, maar in de Champions League jaagt de club nog op succes. Vorig seizoen stond Manchester City in de finale van de competitie, maar wist uiteindelijk niet de heilige voetbalgraal te pakken. De club werd met 0-1 uitgeschakeld door Chelsea.

Dit seizoen gebruikt Manchester City opnieuw alle kansen. Afgelopen weekeinde wist de club met 0-2 te winnen bij Burnley. Daardoor zijn ze al zeven wedstrijden op rij ongeslagen. De thuisduels lijken echter minder soepel te verlopen. Van de laatste drie thuiswedstrijden wist Manchester City er slechts één te winnen.

Atletico Madrid heeft veel strijdlust

Het elftal van Atletico Madrid is kwalitatief wellicht minder dan Manchester City, maar toch zijn de Spanjaarden goed op weg. Ze geven zich niet zomaar verloren en stappen dan ook weer vol goede moed in het vliegtuig naar Manchester. De achtste finales van de Champions League wist Atletico Madrid met 0-1 te winnen van Old Trafford. Wie weet zijn ze voor vanavond ook uit op een stunt en winnen ze het van de Engelsen.

Atletico Madrid heeft veel strijdlust en dat komt ook doordat ze zich niet meer hoeven te focussen op hun eigen land. Ze spelen in Spanje namelijk niet meer mee voor de titelstrijd. Wel kunnen ze nog laten zien wat ze in huis hebben in de Champions League. De ploeg van Diego Simeone is duidelijk goed in vorm.