Voorbeschouwing Liverpool – Real Madrid

Voorbeschouwing Liverpool – Real Madrid

Liverpool en Real Madrid spelen morgenavond op 28 mei 2022 om 21:00 uur de finale van de Champions League tegen elkaar. Het beloofd een spannend duel te worden met misschien wel een verrassende wending. Lukt het Real Madrid om de veertiende titel van de Champions League te pakken of is het Liverpool die de strijd in het Stade de France wint? Wat er morgenavond gaat gebeuren kun jij alvast voorspellen bij de bookmakers in Nederland!

Liverpool is weer op kracht

Het is Liverpool door het missen van slechts één punt niet gelukt om de Engelse landstitel te behalen. Toch kan het seizoen nog op een mooie manier af worden gesloten als The Reds de Champions League finale weten te winnen van Real Madrid. De Engelsen wisten drie jaar geleden ook al de Champions League te winnen. Wie weet laten ze zaterdagavond nog een keer zien dat ze niet onderschat mogen worden.

De vooruitzichten voor Liverpool zijn positief. Het seizoen verliep zonder te veel obstakels en in de knock-outfase van de Champions League wist Liverpool te winnen van onder meer Benfica en Villarreal. Voor de finale kan Jürgen Klopp mogelijk weer over Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Fabinho en Thiago Alcantra beschikken.

Real Madrid kan voor veertiende keer winnen

Dit seizoen werd Real Madrid door de bookmakers gezien als een outsider voor toernooiwinst. Toch heeft Real Madrid iedereen weten te verrassen door te laten zien wat ze in huis hebben. Real Madrid heeft een plekje in de finale van de Champions League weten te bemachtigen, mede dankzij hun ervaring en een fenomenale Karim Benzema.

Zaterdagavond kan Real Madrid het zomaar voor elkaar krijgen om voor de veertiende keer de finale van de Champions League te winnen. Voor Real Madrid is het een groot voordeel dat het al geruime tijd de Spaanse landstitel op zak heeft. Daardoor kon de club zich al enige tijd goed voorbereiden op de finale van de Champions League.