Voorbeschouwing Liverpool – Manchester United

Voorbeschouwing Liverpool – Manchester United

Vanavond op 19 april 2022 om 21:00 uur gaat de wedstrijd tussen Liverpool en Manchester United van start. De supporters van deze twee clubs zijn elkaars grote vijanden, dus het belooft een spannende avond te worden. Denk jij al te weten wat er tijdens deze wedstrijd gaat gebeuren? Laat jouw voorspellingen dan achter bij de bookmaker!

Liverpool gaat voor de Quadruple

De Engelste club Liverpool loopt slechts één punt achter op Manchester United. Afgelopen weekend hebben The Reds al voor een mentale tik gezorgd. Ze wonnen namelijk met 3-2 van Wembley en hebben zich daarmee geplaatst voor de finale van de FA Cup. Dat kan ervoor zorgen dat Liverpool dit seizoen een Quadruple maakt. Dat wil zeggen dat de club alle vier de hoofdprijzen in een seizoen wint. Liverpool heeft ook al de League Cup veroverd en staat in de halve eindstrijd van de Champions League.

Voor Liverpool worden het drukke weken de komende tijd. Ondanks dat ze er goed voor staan kunnen ze geen punten laten liggen. Jürgen Klopp zal dus al zijn sterspelers op het veld moeten plaatsen. Of Sadio Mané op het veld te zien zal zijn is nog een twijfelgeval. Hij raakte afgelopen weekeinde licht geblesseerd en moest naar de kant.

Manchester United wil zich plaatsen voor Champions League

Voor Manchester United zal het vanavond al snel spannend worden, aangezien Liverpool maar één punt achterloopt in de competitie. Christiano Ronaldo kreeg dit seizoen heel wat kritiek over zich heen, maar afgelopen weekeinde lukte het hem om zijn criticasters de mond te snoeren. Hij heeft namelijk zijn zestigste hattrick uit zijn carrière gemaakt. Dit zorgde ervoor dat Manchester United met 3-2 won van Norwich City. The Red Devils mogen daardoor blijven hopen op een kwalificatie voor de Champions League.

Om de kansen voor de kwalificatie van de Champions League levende te houden moet Manchester United vanavond winnen. Of dit de club daadwerkelijk gaat lukken is nog maar de vraag, aangezien ze ook veel moeite moesten doen om Norwich City te kunnen verslaan. De achterhoede van de club was niet in vorm, dus er moet duidelijk wat veranderen in de ploeg.