Voorbeschouwing Liverpool – Inter

Voorbeschouwing Liverpool – Inter

Morgen om 21:00 uur krijgt Liverpool bezoek van Inter. De wedstrijd van de achtste finales van de Champions League Final Stage beloofd spannend te worden. In de vorige wedstrijd dat de twee clubs elkaar troffen ging Liverpool met de winst naar huis. Lukt het Liverpool nu weer om de winst te behalen of zorgt Inter voor een verrassende wending? Laat jouw voorspellingen achter bij de bookmaker!

Liverpool lijkt onverslaanbaar

Liverpool is bezig aan een zeer sterke reeks. De club gaat voor vier hoofdprijzen en staan er erg goed voor in de Premier League. Liverpool heeft ook al de League Cup op zak en laat zeer goede kwaliteiten zien op het veld. Ze staan in de kwartfinales van de FA Cup en hebben al één been in de kwartfinales van de Champions League kunnen zetten.

Het lijkt erop dat Liverpool geen kansen laat schieten en dat de club ook morgen weer alles uit de kast zal halen om Inter te verslaan. De Engelsen wisten in de groepsfase van de Champions League alle groepswedstrijden te winnen en zijn nog steeds in topvorm. Ze zijn nog steeds ongeslagen in alle competities die in 2022 gespeeld zijn. Daarnaast wordt het team gevormd door onder andere Mohamed Salah. Op dit moment is hij één van de beste spelers. De Egyptenaar heeft in de afgelopen 33 wedstrijden maar liefst 27 doelpunten weten te maken.

Inter moet van betere huizen komen

Om de teleurstellende reeks achter zich te laten moet Inter van betere huizen komen. De Italianen schoppen het, buitenom de laatste gespeelde wedstrijd, al vier keer niet verder dan een gelijkspel of gaan met een verlies naar huis. De 2-0 tegenslag tegen Liverpool heeft Inter ook geen goed gedaan. Morgenavond heeft de club veel goals nodig om het hoofd nog boven water te kunnen houden.

De laatste wedstrijd die Inter speelde was tegen Salernitana en dit zorgde voor een eindstand van maar liefst 5-0. Dat heeft de Italianen dan ook goed gedaan. Het is voor Inter te hopen dat ze net zo goed kunnen spelen tegen Liverpool, die aan een zeer sterke reeks bezig is. Inter maakt zich onder andere met Lautaro Martinez klaar voor de return tegen Liverpool.