Voorbeschouwing Leicester City – Manchester City

Voorbeschouwing Leicester City – Manchester City

Zaterdagmiddag 29 oktober om 13:30 uur staan Leicester City en Manchester City tegenover elkaar op het veld. Dit Premier League duel kan zomaar een verrassende wending krijgen. Vice-koploper Manchester City zit namelijk in een mindere fase, terwijl de thuisclub het de laatste weken weer prima doet. Wie er tot een overwinning gaat komen kun jij voorspellen bij de bookmakers.

Leicester City weer op goede weg

De start van de competitie verliep voor Leicester City alles behalve goed. Maar de afgelopen weken doet de club het helemaal zo slecht niet. Er werd met 0-4 gewonnen van Nottingham Forest en ze wonnen met 2-0 van Leeds United. Daarmee kon Leicester City de degradatiezonde achter zich laten. De ploeg van Brendan Rodgers zal wel flink aan de bak moeten om van Manchester City te kunnen winnen, maar alles is mogelijk aangezien de bezoekende club in een mindere fase zit.

Leicester City gaat dus weer de goede kant op, maar alsnog zullen de spelers hun borst nat moeten maken voor de komst van Manchester City. ‘’We zullen veel moeten verdedigen, maar gaan ook loeren op onze eigen kansen,’ liet Rodgers weten. ‘’Met een beetje geluk is een goed resultaat mogelijk.’’

Op dit duel wedden

Bij verschillende bookmakers in Nederland kan er op voetbal gewed worden. Online op voetbal gokken is onder andere mogelijk bij Unibet. Als je bij deze bookmaker voorspelt dat Leicester City de wedstrijd wint, krijg je een odd van 10.50 voor je neus. Bij een voorspelling dat de score gelijk is ligt de odd op 6.50 als je wed bij Bet365. Kijk goed naar de odds van de weddenschappen en schat je kansen goed in voordat je een weddenschap plaatst. Zo creëer je voor jezelf de beste kansen op winst!