Voorbeschouwing Inter Milan – FC Porto

Voorbeschouwing Inter Milan – FC Porto

Het duel tussen Inter Milan en FC Porto zal plaatsvinden op woensdagavond 22 februari om 21:00 uur. Deze wedstrijd in de Champions League kan voor de winnaars een plek in de kwartfinale opleveren. Wil jij op voetbal gokken? Dan kun je voor dit duel onder andere een 1×2 weddenschap maken bij de bookmakers.

Inter Milan is goed op weg

In de Serie A verloopt dit seizoen voor Inter Milan bijna rampzalig, maar in de Champions League weet de club stijf overeind te blijven. Daarnaast mag de club in maart ook al meedoen aan de halve finale van de Coppa Italia. Er is dus nog genoeg zilverwerk dat Inter Milan naar binnen kan slepen, al moet de club dan wel haar kwaliteiten behouden.

De eindfase van de Champions League gaat Inter Milan in ieder geval met een goed gevoel tegemoet. Al vijf duels op rij is de club al ongeslagen en dat zorgt voor het nodige zelfvertrouwen. Er werd opeenvolgend met 1-2 gewonnen van Cremonese, met 1-0 van Atalanta en met 1-0 van AC Milan. Het duel tegen Sampdoria eindigde wel in een doelpuntloos gelijkspel, al werd er hierna wel weer met 3-1 gewonnen van Udinese. Bij Unibet krijg je een odd van 1.78 als je voorspelt dat Inter Milan de wedstrijd gaat winnen. Bij een gelijkspel ligt de odd op 3.75 bij TOTO.

FC Porto staat als een huis

In de nationale competitie heeft FC Porto het de laatste jaren erg lastig, maar is nog altijd van de partij. De club weet dit seizoen veel verwachtingen te overtreffen. Zo is FC Porto al 22 wedstrijden ongeslagen, waarvan de laatste 10 werden gewonnen. Voor de club is dat best een behoorlijke prestatie, omdat ook clubs als Club Brugge en Atlético Madrid verslagen werden. Ondanks dat de club maar al te goed weet hoe een overwinning geboekt moet worden, heeft de trainer wel wat zorgen. Er zijn namelijk een aantal belangrijke spelers geblesseerd, waardoor de trainer nu terug moet vallen op jongere talenten als Danny Namaso. Heb jij er vertrouwen in dat FC Porto van Inter Milan gaat winnen? Dan biedt LiveScore Bet jou een odd van 6.00.