Voorbeschouwing Hoffenheim – Bayern München

Voorbeschouwing Hoffenheim – Bayern München

Vanmiddag om 15:30 uur spelen Hoffenheim en Bayern München tegen elkaar. De wedstrijd binnen de Bundesliga kan zomaar spannend worden, aangezien Hoffenheim een zeer sterk seizoen laat zien. Deze club mag zelfs dromen van de Champions League en willen dus geen punten meer laten vallen. Maar ook Bayern München laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Laat jouw voorspellingen achter bij de bookmaker en wie weet levert het een mooie uitbetaling op!

Hoffenheim staat op vierde plaats

De laatste vier wedstrijden wist Hoffenheim te winnen. Daardoor staat de club op een vierde plaats van de Bundesliga. Er moeten nog negen wedstrijden plaatsvinden en dat maakt Hoffenheim een serieuze kandidaat voor de Champions League-kwalificatie.

In de afgelopen vier duels was de achterhoede van Hoffenheim ontzettend sterk. Zij hebben slechts twee tegentreffers toegestaan, zelfs toen zij verdedigers moesten missen. Havard Nodrtveit en Chris Richards lijken vanmiddag ook niet op het veld te staan.

Bayern München boekt vooruitgang

De Zuid-Duitsers hadden het behoorlijk op hun heupen in de wedstrijd tegen het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Bayern München won de wedstrijd met 7-1. Dit kwam erg gelegen, aangezien de club in de werken ervoor wat mindere resultaten liet zien. Daarnaast had Bayern München ook te maken met enkele afwezige spelers vanwege blessures en coronabesmettingen. Het elftal van Bayern München is bijna weer compleet, maar wel zitten Leon Goretzka en Alphonso Davies nog in de lappenmand.