Voorbeschouwing Frankrijk – Marokko

Voorbeschouwing Frankrijk – Marokko

Frankrijk wil woensdagavond 14 december om 20:00 uur haar tweede WK-finaleplaats op rij behalen, maar Marokko weet dit WK veel stunten uit te halen en wil nu weer verrassend uit de hoek komen. Lukt het de regerend wereldkampioen om rechtop te blijven staan, of is Marokko de Fransmannen te slim af? Voorspel het zelf bij een bookmaker naar keuze!

Frankrijk gaat voor tweede WK-finaleplaats op rij

De Fransen willen er alles aan doen om voor de tweede keer op rij een WK-finaleplaats te behalen. In de kwartfinale wonnen ze met 2-1 van het taaie Engeland en nu mogen ze de halve finale spelen tegen Marokko. Tijdens het duel tegen Engeland was Kylian Mbappé vrijwel onzichtbaar, omdat de meeste Engelse verdedigers gefocust waren op het afstoppen van de sterspeler. Daardoor kregen andere spelers meer ruimte en dat zorgde uiteindelijk voor de overwinning voor Frankrijk.

Frankrijk zal dus alles op alles zetten om een plek in de finale te bemachtigen. Dat zal dan ten koste gaan van Marokko, die het dit WK erg ver schopt. Wel zal Frankrijk het alsnog moeten doen zonder spelers als Paul Pogba, Karim Benzema en N’Golo Kanté. Toch hoeft dit geen nadeel te zijn, omdat Didier Deschamps nu geen moeilijke keuzes moet maken in zijn spelers. Hij heeft dan ook veel vertrouwen in zijn huidige elftal. Voorspel je met gokken op voetbal bij Toto Casino dat Frankrijk dit duel wint? Dan ligt de odd op 1.56.

Marokko gaat weer voor een stunt

Dit WK doen de Marokkanen het bijzonder goed. Ze wisten België naar huis te sturen en ook hebben ze gewonnen van het sterke Portugal van Christiano Ronaldo. Bondscoach Walid Regragui is dan ook meer dan trots op zijn elftal. Voor de halve finale tegen Frankrijk is Marokko dan ook zeker weer uit op een stunt. Nog geen enkel land wist dit WK te scoren tegen Marokko. De enige tegentreffer die gemaakt werd was een eigen doelpunt.

In de halve finale tegen Frankrijk wil Marokko dus weer stunten. Wel worden hier enige vraagtekens bijgezet door voetbalfans, aangezien niet elke speler helemaal fit is. Zo zijn onder andere Noussair Mazraoui, Nayef Aguerd en Romain Saiss niet helemaal in vorm. Walid Cheddira is geschorst en zal dus niet op het veld te zien zijn. Opnieuw is Marokko voor dit duel de underdog, maar mag zeker niet onderschat worden. Bij Unibet ligt de odd op 8.50 als je voorspelt dat Marokko de wedstrijd wint.