Voorbeschouwing Feyenoord – NEC

Voorbeschouwing Feyenoord – NEC

Er staat weer een duel binnen de Eredivisie op het programma. Dit keer spelen Feyenoord en NEC tegen elkaar in De Kuip. Het duel zal plaatsvinden op woensdagavond 25 januari om 21:00 uur. Lukt het Feyenoord om dit keer verder te komen dan een gelijkspel of is het NEC die zijn ongeslagen reeks weet te verlengen? Voorspel het zelf bij een bookmaker naar keuze die wij op onze homepagina voor jou weergegeven hebben!

Feyenoord wil punten pakken

Afgelopen zondagmiddag speelde Feyenoord tegen Ajax en even leek het erop dat de Rotterdammers met de winst zouden eindigen. Uiteindelijk werd het een 1-1 gelijkspel en moest Feyenoord genoegen nemen met één punt. Omdat er hier en daar belangrijke punten blijven liggen, komt de koppositie van Feyenoord in gevaar. AZ en PSV Eindhoven komen namelijk steeds dichterbij.

Het gelijkspel tegen Ajax was dan ook een behoorlijke domper voor de Rotterdammers. Het afgelopen anderhalf jaar wist de club veel progressie te boeken onder Arne Slot en dit moet vastgehouden worden. Vooral in de verdediging en op het middelveld is de club uit Rotterdam erg sterk. Heb jij vertrouwen in Feyenoord en denk je dat de Rotterdammers de wedstrijd gaan winnen? Dan ligt de odd voor deze voorspelling op 1.32 bij TOTO.

NEC wil ongeslagen reeks voortzetten

Al vijf wedstrijden op rij is NEC ongeslagen. De club wil dan ook niets liever dan deze reeks voortzetten. Er werd met 3-1 gewonnen van FC Emmen en daarmee heeft NEC laten zien dat ze ook kunnen scoren zonder Oussama Tannane.

Dat NEC het zonder Tannane moet doen komt door de rode kaart die hij kreeg tijdens het duel tegen Vitesse. Hij zal daarom ook niet spelen tegen Feyenoord. Het ontbreken van de sterspeler is natuurlijk een tegenslag voor NEC, maar zijn afwezigheid kan goed opgevangen worden door meerdere spelers. Daarnaast is de club erg sterk op het veld met slechts twee nederlagen in de laatste zestien wedstrijden.