Voorbeschouwing Feyenoord – Cambuur

Voorbeschouwing Feyenoord – Cambuur

Donderdagavond om 20:00 uur spelen Feyenoord en Cambuur tegen elkaar in de Eredivisie. De wedstrijd zou eigenlijk eerder plaatsvinden, namelijk tussen Sturm Graz-uit en Lazio-thuis. Maar het duel werd verplaatst en wordt donderdagavond gespeeld. De Rotterdammers kregen hierdoor extra rust en dat kwam goed uit, want voorafgaand aan het WK moeten beide clubs nog twee duels spelen. Voor deze wedstrijd is uiteraard ook het plaatsen van een weddenschap weer mogelijk. Op voetbal wedden kan bij de bookmakers die je op onze website onlinevoetbalgokken.nl terugvindt.

Feyenoord op koppositie in de groep

De Rotterdammers hebben de koppositie in de groep weten te pakken door goede duels die ze gespeeld hebben. Dat zorgt voor meer vertrouwen in de ploeg van Arne Slot, want dat was begin van het seizoen ver te zoeken. Sterspelers als Marcos Senesi, Luis Sinisterra, Fredrik Aursnes en Tyrell Malacia vertrokken namelijk in de transferperiode. Feyenoord hoopte ook hierna een respectievelijke selectie neer te zetten en dat lijkt te zijn gelukt.

Ze wonnen van AZ Alkmaar en ook wisten ze een climax neer te zetten in de Europa League. Santiago Gimenez wist te scoren na slechts één minuut en daarmee wisten ze Lazio te verslaan. Elke club stond hierna op 8 punten en daarmee pakt Feyenoord de koppositie.

Cambuur gaat voor Friese derby

Voor Cambuur had het weekendje rust weinig zijn, aangezien zij geen Europees voetbal speelde. Bij Cambuur ligt de focus voornamelijk op de Friese derby voor aankomende zondag. Ze moeten dan op bezoek bij SC Heerenveen en voor de club uit Leeuwarden is dat de wedstrijd van het seizoen. Toch lijkt het niet erg realistisch dat de ploeg van Pascal Bosschaart vier tot zes punten zal pakken.

Afgelopen weken verloopt het bij Cambuur namelijk helemaal niet zo lekker. Van de vijf laatste wedstrijden wist Cambuur pas in één wedstrijd te scoren. Dit was tegen de Amateurs van FC Rijnvogels. Dit wekte niet direct veel zelfvertrouwen bij Cambuur. Er werd met 0-1 verloren van NEC Nijmegen, met 0-1 verloren van FC Twente en met 0-3 verloren van Vitesse. Dit gebeurde ook nog eens in eigen huis, waardoor het voor Cambuur behoorlijke nederlagen waren. Voor het duel op donderdagavond is Feyenoord dus duidelijk de favoriet.

Op deze wedstrijd gokken

Er kan op dit duel gewed worden bij de bookmakers. Kies bijvoorbeeld voor een 1×2 weddenschap bij TOTO. Je krijgt dan een odd van 8.25 als je voorspelt dat de score gelijk is. Voorspel jij bij Unibet dat Cambuur de wedstrijd wint? Dan ligt de odd op maar liefst 16.00. Denk jij dat Feyenoord wint en voorspel je dit bij Circus Casino? Dan ligt de odd op 1.20.