Voorbeschouwing FC Kopenhagen – Manchester City

Voorbeschouwing FC Kopenhagen – Manchester City

Dinsdagavond 11 oktober gaan FC Kopenhagen en Manchester City elkaar weer ontmoeten. De Engelsen kunnen bij winst een overwintering in de Champions League veiligstellen. Ze zullen genoeg kansen kunnen creëren om de Denen te verslaan, want zij zijn totaal uit vorm. Bezoek de bookmakers in Nederland en kies voor live wedden of plaats voorafgaand aan de wedstrijd een weddenschap naar keuze. Voorspel bijvoorbeeld het aantal doelpunten voor dit duel.

FC Kopenhagen is niet in balans

Vorige week verloor FC Kopenhagen met 5-0 van Manchester City en heeft hier een flinke klap van gekregen. Dinsdagavond moeten ze het opnieuw tegen de Engelsen opnemen, maar wellicht wel met knikkende knieën met de nederlaag van vorige week nog in gedachten. Al zal het voor FC Kopenhagen niet geheel overbodig zijn om een aantal punten te pakken. Deze hebben ze namelijk hard nodig, want met slechts een punt uit drie groepsduels staat de ploeg van Jacob Neestrup stijf onderaan in groep G van de Champions League.

FC Kopenhagen is volledig uit vorm en zal naar verwachting niet veel kansen kunnen creëren om van de Engelsen te kunnen winnen. Niet alleen de Champions League verloopt dramatisch voor de Denen. Ook in de Deense Superliga staat FC Kopenhagen momenteel op een teleurstellende zevende plaats. Wil jij gokken op voetbal en een weddenschap plaatsen voor deze club? Houdt er dan rekening mee dat het duidelijk de underdog is voor deze wedstrijd.

Manchester City gaat mogelijk rouleren

De Engelsen zijn goed op dreef en wist vorige week met 5-0 te winnen van FC Kopenhagen. Naast deze overwinning wisten ze ook van Southampton te winnen met 4-0. Erling Haaland is voornamelijk de eyecatcher, want hij wil graag de Engelse doelpuntenrecords verpulveren. De spits heeft nu al 21 goals in vijftien officiële duels gemaakt voor Manchester City en Noorwegen.

Of Haaland dinsdagavond op het veld zal staan is echter nog maar de vraag. Hetzelfde geldt voor Kevin de Bruyne. De twee sterspelers krijgen mogelijk een avond rust, omdat er aankomend weekend een duel gespeeld moet worden tegen Liverpool op Anfield Road. Mochten de twee rust krijgen tegen FC Kopenhagen zullen wellicht Jack Grealish en Sergio Gomez een plekje op het veld krijgen.