Voorbeschouwing FC Emmen – PSV Eindhoven

Voorbeschouwing FC Emmen - PSV Eindhoven

In de Eredivisie spelen FC Emmen en PSV Eindhoven tegen elkaar op dinsdagavond 24 januari om 18:45 uur. Wat de clubs gaan presteren is nog maar de grote vraag, want beide elftallen zijn uit vorm. Er is dus voor beide clubs werk aan de winkel. Wil jij met gokken op voetbal voorspellen hoe dit duel gaat verlopen? Doe dit dan bij een legale bookmaker in Nederland.

FC Emmen zit in degradatienood

Afgelopen zaterdag verloor FC Emmen met 3-1 van NEC. Hierdoor blijft de reeks met nederlagen steeds langer duren. Al sinds de winterstop heeft FC Emmen geen overwinning meer geboekt. Daarnaast staat de club in de Eredivisie op een zestiende plaats en heeft daardoor te maken met degradatienood. Voor trainer Dick Lukkien is het alles behalve makkelijk om te presteren, want maar liefst drie sterspelers zitten in de lappenmand. Verder is er ook nog een hoop onduidelijk wat betreft Oussama Darfalou. Of hij dinsdagavond op het veld zal staan tegen PSV Eindhoven is nog maar de grote vraag. In ieder geval is het wel duidelijk dat FC Emmen zijn kracht goed zou kunnen gebruiken.

PSV Eindhoven mist twee sterspelers

Er werd drie keer op rij verloren door PSV Eindhoven, maar afgelopen weekend wist de club toch met 1-0 te winnen van Vitesse. Het ging weliswaar wat moeizaam en zeker niet soepel, maar elke winstpunt is er weer één. Sinds het vertrek van Cody Gakpo heeft PSV Eindhoven het aanzienlijk zwaar. Het vertrek van Noni Madueke doet de club ook zeker geen goed. De club mist zijn twee sterkste spelers.

Op dit moment is de jonge Xavi Simons de enige speler die voorin voor wat extra’s kan zorgen. Daarnaast kreeg PSV Eindhoven te maken met het uitvallen van Luuk de Jong, die een hersenschudding kreeg. Het is dus nog niet zeker of hij tegen FC Emmen zal spelen. Ruud van Nistelrooij heeft het dus zeker niet makkelijk met zijn huidige ploeg. Heb jij genoeg vertrouwen in PSV Eindhoven en denk jij dat de club het duel gaat winnen? Dan biedt TOTO jou een odd van 1.48.