Voorbeschouwing FC Emmen – FC Volendam

Voorbeschouwing FC Emmen – FC Volendam

FC Emmen en FC Volendam treffen elkaar op 14 oktober om 20:00. Beide teams staan er niet heel goed voor en kunnen dus wel wat punten gebruiken. Dit cruciale degradatieduel zal de nodige spanning met zich mee kunnen brengen, want voor beide teams geldt het gezegde ‘’erop of eronder’’. In de laatste vijf gespeelde wedstrijden in de Eredivisie verloren beide teams vier keer en maakten ze beide een gelijkspel. In de competitie staan ze ook nog eens gelijk in punten. Er is dus veel werk aan de winkel voor beide clubs.

Beide clubs hebben slechts vijf punten

Er zijn inmiddels al 9 wedstrijden gespeeld in de Eredivisie en beide clubs hebben hier maar 5 punten uit weten te halen. FC Emmen won enkel het duel tegen FC Utrecht. Of de club sterk genoeg is om dit seizoen boven de streep te eindigen is dus nog maar de vraag, want er is geen club die minder doelpunten wist te maken dan FC Emmen.

FC Volendam doet het niet beter, maar lijkt in de aanval wel sterker te zijn. Wel heeft de club de meeste tegentreffers van de competitie gekregen. Het verloor met 7-1 van PSV en ook werd er van Ajax verloren met 2-4. Tegen Vitesse werd er met 1-1 gelijk gespeeld.

Wedden op deze wedstrijd

Beide elftallen moeten zich zorgen maken om degradatie. Omdat het er voor beide clubs niet goed uitziet moeten ze vrijdagavond alles geven om nog wat punten te kunnen pakken. Dit kan voor verrassende wendingen gaan zorgen. Wedden op deze voetbalwedstrijd is daarom wellicht interessant. Als je kiest voor voetbal wedden kun je zelf bepalen welke weddenschap je gaat plaatsen. Voorspel jij dat FC Emmen gaat winnen? Dan kan dit voor 1.97 keer je inzet bij Toto Casino. Als je voorspelt dat de score gelijk is kun je bij Toto een odd van 3.85 verwachten. Ontdek ook andere bookmakers in Nederland en plaats een weddenschap naar keuze!