Voorbeschouwing FC Den Bosch – Ajax

Voorbeschouwing FC Den Bosch - Ajax

In de KNVB Beker mag Ajax haar avontuur beginnen met een uitduel tegen FC Den Bosch. De club uit Den Bosch wil punten halen, maar zal het tegen de Amsterdammers erg zwaar krijgen. Wil jij voorspellen wat er dit duel gaat gebeuren? Kies dan bijvoorbeeld voor een 1×2 weddenschap.

FC Den Bosch zal het zwaar krijgen

Jack de Gier voelt de bui al hangen. De bekerkraker tegen Ajax woensdagavond is voor FC Den Bosch al een hoogtepunten van dit seizoen, maar makkelijk zal het niet worden. In 1983 wist de club uit Den Bosch met 3-0 te winnen van Ajax, maar of de geschiedenis zich zal herhalen is een zeer grote vraag.

Het huidige FC Den Bosch is niet heel goed in vorm. Er werd met 1-4 verloren tegen Jong FC Utrecht. Dit was alweer de vierde nederlaag op rij. De Gier ziet het daarom was somber in. ‘Als we woensdagavond zo spelen, worden met 15-0 verslagen,’ liet hij weten. Daarnaast is het nog maar een twijfelgeval of Danny Verbeek op het veld zal staan. De sterspeler van FC Den Bosch hoopt op tijd fit te zijn voor de wedstrijd tegen Ajax. Durf jij met gokken op voetbal te voorspellen dat FC Den Bosch gaat winnen? Dan biedt Toto een odd van maar liefst 29.00.

Ajax laat punten liggen

In de Johan Cruijff Arena ziet het er lang niet altijd rooskleurig uit. Ajax speelde met 1-1 gelijk tegen NEC en dat zorgde voor de vierde nederlaag op rij in de Eredivisie. Iets wat in de laatste tien jaar niet meer voor was gekomen. Alfred Schreuder voelt daarom de druk op zijn schouders liggen.

Er zal ongetwijfeld gerouleerd worden door Schreuder voor de wedstrijd van woensdagavond tegen FC Den Bosch. Ajax zal eerdaags namelijk ook nog moeten spelen tegen FC Twente en Feyenoord. Daarnaast ligt de spelersgroep ook niet zo lekker met hun coach. Naar verluidt zou Ajax na afloop van de uitwedstrijd tegen NEC een gesprek willen met Edwin van der Sar, maar de algemeen directeur ging niet akkoord. Na vertrek van Daley Blind is het vrijwel duidelijk dat het bestuur voor de kant van Schreuder heeft gekozen. Denk jij dat Ajax wint van FC Den Bosch? Dan ligt de odd op 1.09 bij Unibet.