Voorbeschouwing Elche – Real Madrid (Copa del Rey)

Voorbeschouwing Elche – Real Madrid (Copa del Rey)

Real Madrid heeft de Spaanse Supercopa al binnen gesleept, maar de club wil de prijzenkast nog verder aanvullen. Vanavond worden de achtste finales gespeeld van de Copa del Rey. Real Madrid gaat op bezoek bij Elche en om 19:00 uur zal de wedstrijd van start gaan. Plaats live een weddenschap of voorafgaand aan de wedstrijd. Dit kan zomaar een spannend duel worden!

Elche won de laatste drie wedstrijden

De groen-witten hebben zich de afgelopen drie wedstrijden van hun sterke kant laten zien. Ze wisten met 1-2 te winnen van Almeria, wonnen met 1-2 van Espanyol en sloten de wedstrijd tegen Villarreal af met een 1-0 overwinning. Wat ze vanavond tegen Real Madrid laten zien moeten we nog afwachten, maar in ieder geval laat Elche zich niet zomaar uit het veld slaan.

Elche staat op een vijftiende plaats in de La Liga en laat hier haar prioriteit ook op liggen. Real Madrid is een zeer sterke tegenstander en dat zal ervoor zorgen dat Francisco misschien wat moet rouleren. De coach zelf zal niet aanwezig zijn bij de thuiswedstrijd tegen de topclub, want vanwege corona zit hij nog in quarantaine.

Real Madrid gaat voor landstitel

Afgelopen weekend heeft Real Madrid in Saudi-Arabië de Spaanse Supercopa gewonnen. Dat is al een heel mooie prijs om te winnen, maar toch is de vechtlust nog niet voorbij in het team. Real Madrid legt haar focus nu op de Spaanse landstitel en wil dan ook maar al te graag de competitie winnen.

Real Madrid heeft houdt haar pijlen gericht op de La Liga en zal dus een sterk elftal neer willen zetten tijdens de wedstrijd van vanavond. Het is niet de eerste keer in dit seizoen dat ze het tegen Elche op moeten nemen. In de vorige wedstrijd wisten ze de groen-witten met 1-2 te verslaan. Dit was destijds zonder Karim Benzema.