Voorbeschouwing Ecuador – Brazilië (World Cup Qualification)

Voorbeschouwing Ecuador – Brazilië (World Cup Qualification CONMEBOL)

Ecuador en Brazilië moeten vanavond om 22:00 uur tegen elkaar spelen voor de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatie. Brazilië is vijfvoudig wereldkampioen, maar ook Ecuador mag niet onderschat worden. Zoek bij de bookmakers de wedstrijd op en plaats live of voorafgaand aan de wedstrijd een weddenschap!

Ecuador staat op derde plaats in kwalificatiereeks

In de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiereeks is Ecuador op een derde plaats terug te vinden. Het elftal moet nog vier speelrondes doorstaan. Voor de club zit de kans op een WK-deelname er zeker in. Maar voor het zover is moet het team eerst nog een paar zware wedstrijden afleggen tegen sterke clubs. Zo moeten ze vanavond tegen Brazilië hun kwaliteiten laten zien, want de tegenstander is al geplaatst voor het WK.

Het team van Ecuador wordt gestuurd door coach Gustavo Alfaro. Op thuisbasis lijkt de club onverslaanbaar te zijn. Of Brazilië Ecuador weet te verslaan, is nog maar af te wachten. Veel clubs vinden het zwaar om op 2.800 meter te spelen. door de berglucht van Quito kan het zomaar zijn dat Ecuador vanavond de winst weet te pakken.

Brazilië verzekerd van deelname aan WK

De club uit Brazilië heeft al een plekje in het WK weten te bemachtigen. Ondanks dat zij verzekerd zijn van een plekje voor het WK, willen ze alsnog laten zien dat ze sterk in hun schoenen staan. Het elftal wil graag de komende vijf speelrondes ook nog winnend uit de wedstrijd komen. De spelers hebben al voor elf overwinningen gezorgd en twee gelijke spellen.

Neymar is deze keer niet aanwezig bij het WK, want hij is nog aan het werk aan zijn herstel in Parijs. Roberto Firmino en Richarlison zijn ook niet op het veld te zien. Bondscoach Tite zal ook moeten improviseren met zijn middenvelders, aangezien Lucas Paqueta en Fabinho geschorst zijn.