Voorbeschouwing Costa Rica – Duitsland

Voorbeschouwing Costa Rica – Duitsland

Vandaag op 1 december 2022 om 20:00 uur staat er een cruciaal duel op het programma tussen Costa Rica en Duitsland. De twee landen strijden voor een plaats in de achtste finales op het WK. Is het Duitsland die als viervoudig wereldkampioen de laatste kans weet te pakken of is het Costa Rica die de achtste finales van het WK bereikt? Het beloofd een spannend duel te worden. Interessant dus om hier een weddenschap op te plaatsen.

Costa Rica kan achtste finales bereiken

De eerste groepswedstrijd in groep E ging voor Costa Rica alles behalve goed. Ze gingen met een pijnlijke 7-0 onderuit tegen Spanje en kregen hiermee direct een flinke domper voor hun kiezen. Toch wisten ze de moed erin te houden en wisten ze in hun tweede groepsduel met 1-0 van Japan te winnen.

Het is voor Costa Rica dus nog mogelijk om de achtste finales te bereiken op dit WK in Qatar. Als ze winnen van Duitsland is het land sowieso door naar de volgende ronde. Eigenlijk hebben ze aan een gelijkspel al genoeg, maar dan moet Japan verliezen van Spanje. Voor Costa Rica is het te hopen dat er gescoord gaat worden, want vooralsnog is het doelpunt tegen Japan de enige van het land dit WK.

Duitsland moet laatste kans pakken

De Duitsers zullen flink aan de bak moeten als ze door willen gaan naar de volgende ronde. In hun tweede groepswedstrijd speelde ze tegen Spanje en dit eindigde in een 1-1 gelijkspel. De viervoudig wereldkampioen staat hiermee met een punt uit twee duels op de rand van uitschakeling. Als Duitsland vanavond niet weet te winnen van Costa Rica is het einde verhaal en zal hun WK al in de groepsfase ten einde komen.

Toch weet Duitsland het zelfvertrouwen te bewaren. Dit komt deels door het gelijkspel tegen Spanje. De openingswedstrijd tegen Japan verloren ze met 2-1. Dat komt voornamelijk omdat het elftal erg losjes op het veld stond en niet sterk genoeg waren. Hopelijk gaat het scoren in dit duel Duitsland beter af.

Op dit duel wedden

Als je op dit duel een weddenschap wil plaatsen, kan dit bij een bookmaker in Nederland. Je kunt zelf een bookmaker kiezen. Plaats bijvoorbeeld een weddenschap bij LiveScore Bet of bij Circus.nl. Met gokken op voetbal kun je werkelijk alle kanten op. Voorspel bijvoorbeeld wie de wedstrijd wint of wat de eindstand gaat worden. Bekijk per weddenschap goed de odds. Bij LiveScore Bet krijg je een odd van 11.00 als je voorspelt dat de score gelijk gaat zijn. Denk je dat Duitsland wint? Dan ligt de odd op 1.12 bij Unibet. Als je voorspelt dat Costa Rica gaat winnen ligt de odd op maar liefst 25.00 bij Circus.