Voorbeschouwing Chelsea – Lille

Voorbeschouwing Chelsea – Lille

De knock-outfase van de Champions League is begonnen en Chelsea zal het op moeten nemen tegen Lille. Om 21:00 uur gaat de wedstrijd van start. Chelsea lijkt een sterke speler te zijn, maar Lille laat zich ook niet zomaar naar huis sturen. Voorspel bij de bookmakers wat er gaat gebeuren en wie weet levert dit een mooie geldprijs op!

Chelsea maakt veel overwinningen

In de Champions League lijkt Chelsea overwinning na overwinning te boeken. Het elftal is behoorlijk sterk, maar krijgt wel veel kritiek over zich heen. De afgelopen jaren zijn er honderden miljoenen euro’s in het elftal gestopt. In de Premier League heeft Chelsea een achterstand met dertien punten op Manchester City. Ze hebben zeven punten verschil met Liverpool, die op nummer twee te vinden is.

Chelsea heeft vorig weekend op het nippertje gewonnen van Crystal Palace. Tijdens deze thuiswedstrijd wist Hakim Ziyech in het laatste kwartier een doelpunt te maken, maar deze werd later afgekeurd. In de 89e minuut probeerde de Marokkaan het nog een keer en dit keer met succes. Ziyech is een belangrijke speler binnen het elftal van Chelsea. Eerder speelde hij voor Ajax, FC Twente en SC Heerenveen.

Lille moet haar beste kant laten zien

Vergeleken met vorig seizoen gaat het bij Lille niet allemaal van een leien dakje. Het elftal werd vorig jaar kampioen van de Ligue 1 en wisten zich daardoor te kwalificeren voor de Champions League. Echter gaat het dit seizoen wat moeizaam. Lille is te vinden op plaats elf binnen de competitie en ze hebben slechts 9 van de eerste 25 wedstrijden gewonnen.

Ze moeten zich dus van hun beste kant laten zien om nog verder te kunnen komen in het toernooi. De club moet het nu opnemen tegen de nummer drie van de Premier League en daardoor moet Lille van goede huizen komen om de winst naar binnen te kunnen slepen.