Voorbeschouwing Chateauroux – Paris Saint-Germain

Voorbeschouwing Chateauroux – Paris Saint-Germain

Vrijdagavond 6 januari om 21:00 uur zullen Chateauroux en Paris Saint-Germain tegen elkaar spelen in de Coupe de France. Voor dit duel zijn de Parijzenaren uiteraard topfavoriet, aangezien Chateauroux ‘slechts’ de derdeklasser is en moet vrezen voor degradatie. Hoe dit duel gaat verlopen kun jij voorspellen bij de bookmakers!

Chateauroux vreest voor degradatie

Voor deze wedstrijd is Chateauroux duidelijk de underdog. Zo gek is dat ook niet, want deze derdeklasser moet vrezen voor degradatie in de derde divisie van Frankrijk: de Championnat National. De club moet dus alles op alles zetten om het hoofd boven water te houden. Het elftal van trainer Maxence Flachez zal het zwaar krijgen tegen Paris Saint-Germain, maar is wel tot op het bot gemotiveerd om alles te geven en wellicht een stunt uit te halen. Denk jij dat Chateauroux deze wedstrijd gaat winnen? Dan levert dit een odd van 21.00 op bij Unibet.

Paris Saint-Germain geeft Mbappé rust

In de afgelopen tien jaar heeft Paris Saint-Germain al vijf keer de Coupe de France mogen ontvangen. Een leuk extraatje in de trofeeënkast, maar eigenlijk is het Franse bekertoernooi voor de miljardenclub uit Parijs slechts een bijzaak. Paris Saint-Germain kan zich met dit soort wedstrijden in ieder geval wel goed opwarmen voor het Europese kampioenenbal.

Wel is het voor Paris Saint-Germain belangrijk om goed in vorm te blijven. Zeker in aanloop naar het tweeluik tegen Bayern München in de achtste finales van de Champions League mogen de Parijzenaren geen steken laten vallen. Afgelopen weekend kwam Paris Saint-Germain niet verder dan een 3-1 nederlaag bij Lens en opende hiermee het jaar niet al te best.

Lionel Messi en Neymar waren niet aanwezig bij het duel tegen Lens en ook vrijdagavond zal Christophe Galtier een aantal mannen moeten missen. Onder andere Achraf Hakimi en Kylian Mbappé zullen rust krijgen. Wellicht dat Messi wel weer in actie komt nu hij weer terug is het van het WK. Voorspel jij met voetbal wedden bij Unibet dat de Parijzenaren gaan winnen vrijdagavond? Dan ligt de odd op 1.08.