Voorbeschouwing Celtic – Real Madrid

Voorbeschouwing Celtic – Real Madrid

Dinsdagavond 6 september zal het duel tussen Celtic en Real Madrid plaatsvinden. De wedstrijd gaat om 21:00 uur van start en beloofd al snel spannend te kunnen worden. Regerend kampioen Real Madrid zal zich niet zomaar van het veld laten slaan. Wie het duel gaat winnen in het Parkhead? Dat kun jij voorspellen bij jouw favoriete bookmaker!  

Celtic versloeg Rangers

Er heerst veel zelfvertrouwen in het stadion van Celtic. De club heeft Rangers afgelopen weekend verslagen met 4-0. De generale repetitie verliep dus op rolletjes. ‘Ik ben thrilled,’ zei een blije manager Ange Postecoglou. ‘Sinds de seizoensstart zijn we elke week weer een beetje beter geworden.’

Tot zo ver heeft Celtic al haar wedstrijden al gewonnen dit seizoen. Wel zal het een pittig duel worden tegen Real Madrid. Celtic blijft realistisch en zal ook voor deze wedstrijd niet te overmoedig worden. wel heeft Celtic een sterke achterhand en aanvallers Liel Abada, Kyogo Furuhashi en Jota zijn in topvorm. In amper zes speelrondes heeft het trio gezamenlijk al voor zestien doelpunten weten te zorgen.

Real Madrid wil 15de Champions League behalen

Real Madrid is regerend kampioen en wil dit seizoen strijden voor een 15de Champions League. Vorig seizoen legde de club voor de veertiende keer beslag op de Champions League en is één van de favorieten bij de bookmakers. Carlo Ancelotti wist vorige maand al de Europese Supercup te pakken. Daarnaast is Real Madrid ook de enige club in de La Liga die nog geen puntverlies gemaakt heeft.

Dat Real Madrid in topvorm is hoeven we niet onder stoelen of banken te steken. Wel is het duidelijk dat de club een knauw gehad heeft van het vertrek van Casemiro. De club is duidelijk nog aan het zoeken naar de juiste balans. Ancelotti liet het volgende weten: ‘We moeten er nog aan wennen dat als Aurelien Tchouameni mee naar voren gaat, dat de andere twee middenvelders dan achterin blijven. Daar werken we hard aan op het trainingsveld.’