Voorbeschouwing CD Arenteiro – Atletico Madrid

Voorbeschouwing CD Arenteiro – Atletico Madrid

Donderdagavond 22 december om 21:00 uur gaat de tweede ronde van de Copa del Rey van start. CD Arenteiro zal het op moeten nemen tegen Atletico Madrid en zijn uit op een stunt. De vierdeklasser zou het zomaar moeilijk kunnen maken voor de Madrilenen, ondanks dat zij topfavoriet zijn voor dit duel.

CD Arenteiro speelt belangrijk duel

Voor CD Arenteiro is dit een zeer belangrijke wedstrijd. De bekerwedstrijd tegen Atletico Madrid is voor de club de belangrijkste ontmoeting uit de 64-jarige clubgeschiedenis. Ondanks at het kleine Arenteiro niet heel bekend is, weet de club wel veel stunts uit te halen. De ploeg uit Segunda Federacion gooit daarmee hoge ogen. Ze zijn het vierde niveau van het Spaanse voetbal en dus duidelijk de underdog voor dit duel, maar wisten in de vorige ronde van de Copa del Rey wel te winnen van La Liga club Almeria.

Atletico Madrid wil alles geven voor Copa del Rey

Bij Atletico Madrid ligt de focus volledig op de Copa del Rey. De club heeft al tien Copa del Rey trofeeën in de kast staan, maar moeten dit seizoen al vroeg aan de bak door de vroege uitschakeling van vorig jaar.

Voor Atletico Madrid moet dit duel tegen CD Arenteiro appeltje eitje zijn, maar Diego Simeone wil geen risico nemen. De Argentijn zal donderdagavond voor de 600e keer namens de rood-witten op de bank zitten en houdt vast aan zijn sterke achterhoede. Voornamelijk de bekende namen zullen op het veld te zien zijn. Dat is ook begrijpelijk, want voor de Madrilenen zal de Copa del Rey bijna het enige zijn wat ze nog kunnen winnen.

Op dit duel wedden

Je kunt op deze wedstrijd wedden bij de bookmakers die je op onze homepage terugvindt. Dit zijn bookmakers met een licentie en zijn dus legaal. Er kunnen weddenschappen naar keuze geplaatst worden. Dit kan onder andere bij TOTO Casino. Deze bookmaker biedt een odd van 1.19 als je voorspelt dat Atletico Madrid de wedstrijd wint.