Voorbeschouwing Cagliari – SSC Napels

Voorbeschouwing Cagliari – SSC Napels

Vanavond om 19:00 uur spelen Cagliari en SSC Napels tegen elkaar voor de Serie A. Beide teams moeten alles geven, aangezien er een degradatie boven hun hoofd hangt. Voornamelijk Cagliari kan geen puntverlies gebruiken. Durf jij bij de bookmakers al te voorspellen wat er gaat gebeuren?

Cagliari kan zich geen puntverlies veroorloven

Dit seizoen gaat het Cagliari niet heel gemakkelijk af. De club moet vechten tegen degradatie en dat is het elftal in de laatste achttien seizoenen van de Serie A nog niet vaak overkomen. Tegen Fiorentina speelde 1-1 gelijk en ze wonnen met 1-2 van Empoli. De club uit Sardinië heeft daardoor nog wel genoeg vertrouwen in een goede afloop. Of dat ook daadwerkelijk gebeurd is nog maar af te wachten. Wel kun je het al voorspellen bij de bookmakers.

Walter Mazzarri moet improviseren binnen het elftal van Cagliari. Er zijn een aantal spelers geblesseerd en zijn daardoor tijdelijk uit de roulatie. Onder andere Matteo Lovato, Nahitan Nandez en Kevin Strootman zitten in de lappenmand.

SSC Napels laten zich van hun beste kant zien

De laatste weken laat SSC Napels goed zien wat ze in huis hebben. Het elftal lijkt ontzettend sterk te zijn en wisten vorige week met 1-1 gelijk te spelen tegen Barcelona. Op die manier houdt de club zich staande in de Serie A. SSC Napels kan met goed vertrouwen de reis naar Sardinië doorzetten en het opnemen tegen Cagliari. Wel moet het elftal het doen zonder Frank Zambo Anguissa, die tegen FC Barcelona geblesseerd raakte. Hij wordt vervangen door Mario Rui.