Voorbeschouwing Brentford – Manchester United (Premier League)

Voorbeschouwing Brentford Manchester United

Om 21:00 uur vanavond zal Brentford het op moeten nemen tegen Manchester United. Voor Brentford wordt het een thuiswedstrijd en ze zijn bezig aan een sterke reeks. Ze zullen zich dan ook niet zo snel uit het veld laten slaan door The Red Devils. Wat denk jij welk team er met de winst vandoor gaat of durf jij de juiste eindstand door te geven? Laat dan jouw voorspelling achter bij de bookmakers!

Brentford is bezig aan goed seizoen

De club uit Londen geeft zich niet zomaar over. Dat hebben ze al meerdere keren laten zien in de voorgaande wedstrijden. Vorige week wisten ze met 2-1 te winnen van Watford. De winst werd behaald door een strafschop van Bryan Mbeumo. Trainer Thomas Frank is dan ook erg blij met deze overwinning, want eerst stonden ze met 0-1 achter in de wedstrijd.

Frank zal naar verwachting in de wedstrijd van vanavond hetzelfde elftal neerzetten als bij de wedstrijd tegen Watford. Brentford heeft namelijk te maken met een aantal geblesseerde spelers, waaronder Kristoffer Ajer en Ivan Toney. Maar ondanks de blessuregolf laat de club toch sterke wedstrijden zien.

Manchester United laat weer goede resultaten zien

Voor Manchester United gaat het weer de goede kant op. Het is The Red Devils gelukt om als groepswinnaar te eindigen in de Champions League. Daarnaast wonnen ze in de Premier League van Crystal Palace met 1-0 en wisten ze met 0-1 te winnen tegen Norwich City. De roodhemden moeten wel nog foutloos hun wedstrijden afronden, want een eindklassering in de Engelse top vier is cruciaal. Voor Manchester United is het dus belangrijk om vanavond van Brentford te winnen.

Er liggen goede kansen klaar voor de club, want in de twee duels in de Premier League wisten ze elke bal weg te kaatsen uit hun doel. Daardoor wisten ze de nul erin te houden en kregen de tegenstanders geen schijn van kans om te scoren. Denk jij dat Manchester United met Christiano Ronaldo en Bruno Fernandes voorin weer de winst kan pakken? Zoek dan nu het duel op bij de bookmakers en plaats een weddenschap!