Voorbeschouwing Barcelona – Villarreal

Voorbeschouwing Barcelona – Villarreal

Barcelona en Villarreal spelen donderdagavond 20 oktober om 21:00 uur tegen elkaar. Afgelopen weekend verloor Barcelona in El Clasico en wil daarom nu weer een overwinning maken in de La Liga. Villarreal kampt nog steeds met meerdere geblesseerden, dus moet tactisch nadenken over wie ze op het veld gaan zetten.

Barcelona pakte zeven overwinningen op rij

In de La Liga was Barcelona al zeven duels op rij ongeslagen, maar daar kwam afgelopen weekend verandering in. Toen verloor de club van Frenkie de Jong met 3-1 van Real Madrid. Dit is een pijnlijke nederlaag, maar tijd om te zitten kniezen heeft Barcelona niet. De club heeft namelijk tot het WK een volle agenda.

Barcelona heeft net als Villarreal te maken met geblesseerden. Andreas Christensen en Ronald Araujo zullen nog steeds niet op het veld te vinden zijn door hun blessure. Dat maakt het voor Barcelona lastig om achterin te rouleren.

Wedden op dit duel

Op dit duel kan gewed worden bij de Nederlandse bookmakers. Bij de goksites in Nederland kun je legaal wedden op voetbal en dit doe je met weddenschappen naar keuze. Je kunt bijvoorbeeld een 1X2 weddenschap plaatsen of het aantal doelpunten voorspellen. Bij elke weddenschap krijg je de odds te zien, zodat je weet waar je aan toe bent en wat de mogelijkheden zijn.