Voorbeschouwing Barcelona – Inter

Voorbeschouwing Barcelona – Inter

Op woensdag 12 oktober om 21:00 uur zullen Barcelona en Inter het tegen elkaar opnemen in de Champions League. Het beloofd een spannend duel te worden, want er wordt gestreden voor een plek in de achtste finales en slechts één van de twee clubs kunnen de plek bemachtigen. FC Barcelona mag flink aan de bak, want zij hebben in de Champions League nog maar slechts drie punten weten te pakken. Inter staat er niet veel beter voor. Naar verwachting zal Inter nog een zware kluif kunnen hebben aan de Spanjaarden.

Dit duel is dan ook zeer interessant om op te wedden. Hieronder nuttige informatie die je kunt meenemen bij het maken van een keuze in weddenschappen:

–    Barcelona en Inter wonnen beide 3 van de afgelopen 5 wedstrijden
–    Barcelona hield bij de laatste 3 gewonnen duels alle tegentreffers tegen
–    Barcelona is duidelijk de favoriet voor dit duel
–    Inter is volgens de bookmakers de underdog voor deze wedstrijd

Barcelona heeft pas drie punten

De Spanjaarden hebben in de Champions League nog maar slechts drie punten bij elkaar gesprokkeld en dat is geen geweldige prestatie. Vorige week speelde Barcelona al tegen Inter, maar verloor dit met 1-0. Ze zullen dus minimaal een gelijkspel moeten maken om verder te kunnen komen.

In eigen land doet Barcelona het veel beter en voldoet dan ook beter aan de verwachtingen. Afgelopen weekend werd er, wel met moeite, gewonnen van Celta de Vigo. Daardoor staat Barcelona aan de leiding in de La Liga, maar wel samen met Real Madrid. De kraker tegen Inter is voor de Spanjaarden op dit moment erg belangrijk. Het feit dat er in de achterhoede nog wat blessuregevallen zijn werkt dus niet in het voordeel.

Wedden op dit duel

Wil jij een weddenschap plaatsen voor het duel Barcelona – Inter? Dan kan dit bij de online bookmakers in Nederland. Je kunt hier wedden op voetbalwedstrijden en je bepaald zelf welke weddenschap je gaat plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een 1X2 weddenschap of voor een 3-Way Handicap. Wedden op dit duel kan bij legale bookmakers als Bet365 en LiveScore Bet.