Voorbeschouwing AZ – FC Utrecht

Voorbeschouwing AZ – FC Utrecht

In de KNVB Beker strijden AZ en FC Utrecht tegen elkaar in de achtste finales. Op dinsdag 7 februari om 18:45 uur gaat het duel van start. De twee clubs stonden pas geleden ook al tegenover elkaar op het veld voor een wedstrijd in de Eredivisie en dit eindigde in een 5-5 gelijkspel. Of dit duel ook zo spectaculair gaat verlopen kun jij met wedden op voetbalwedstrijden voorspellen bij de bookmakers.

AZ lieten dure punten liggen

Er zijn dure punten laten liggen door AZ en dat is iets wat de club net niet kon gebruiken. Twee wedstrijden op rij wist de ploeg van Pascal Jansen niet te winnen. Daardoor staat de club weer iets verder weg van de top in de Eredivisie. Afgelopen weekend zou AZ met gemak gewonnen kunnen hebben van Alkmaar, maar dit eindigde in een 1-1 gelijkspel. Onder andere Jordy Clasie was niet blij na afloop van de wedstrijd.

Voor het duel van de KNVB Beker moet AZ genoeg kansen benutten. Volgens de bookmakers liggen de kansen voor de club hoger dan voor FC Utrecht. Je krijgt via Circus.nl een odd van 1.67 als je voorspelt dat AZ de wedstrijd gaat winnen. Voor een gelijkspel krijg je een odd van 4.00.

FC Utrecht is goed bezig

De laatste tijd doet FC Utrecht het best wel goed. De club heeft sinds de winterstop nog maar een keer verloren en anderhalve week geleden speelden ze met 5-5 gelijk tegen AZ. Afgelopen weekend werd er met 1-0 gewonnen van Heerenveen en dat zorgde weer voor drie belangrijke punten. De Deense coach Michael Silberbauer is dan ook blij dat de club goed in vorm is. Hij is nog maar sinds pas aan de leiding en de club heeft al veel verbetering laten zien. Dat zorgt dan ook voor meer zelfvertrouwen bij de spelers. Hoe ze het gaan doen tegen AZ? Voorspel het zelf met een 1×2 weddenschap bij de bookmakers. Circus Casino biedt een odd van 4.60 als je voorspelt dat FC Utrecht het duel wint.