Voorbeschouwing Australië – Denemarken

Voorbeschouwing Australië – Denemarken

In groep D van het WK 2022 moeten Australië en Denemarken het tegen elkaar opnemen. Woensdagmiddag om 16:00 uur is het zo ver en moeten beide landen het beste uit zichzelf halen. Australië maakt de meeste kans op het bereiken van de achtste finales, aangezien de Denen nog maar een punt behaald hebben op dit toernooi. Wat er dit duel gaat gebeuren? Dat kun jij voorspellen. Op voetbal gokken is mogelijk bij een bookmaker naar keuze.

Australië kan achtste finales bereiken

Eerder moest Australië het opnemen tegen Frankrijk en hierbij leken ze kansloos. De Australiërs verloren met 4-1 van de Fransen en daarmee leek het WK al afgeschreven te zijn voor de ploeg van Graham Arnold. Toch wist Australië de moed te behouden en het duel tegen Tunesië werd moeizaam met 1-0 gewonnen. Vooral Mitchell Duke sprong eruit bij dit duel.

Het WK-perspectief ziet er na de overwinning op Tunesië een stuk rooskleuriger uit. Als Australië weet te winnen van Denemarken zijn ze sowieso door naar de volgende ronde. Ook aan een gelijkspel zal het land al genoeg hebben om door te gaan, maar wel alleen als Tunesië niet wint van Frankrijk. Het kan dus nog spannend worden.

Denemarken moet aan de bak

Voor de Denen loopt het WK niet helemaal lekker. Vorig jaar wist het land te stunten op het WK door het te schoppen tot de halve finales, maar nu verloopt het erg stroef. Ze hebben pas één punt behaald in groep D. Hun openingsduel tegen Tunesië werd met een doelpuntloos gelijkspel afgesloten en van Frankrijk verloren ze met 2-1.

Een kwalificatie voor de achtste finales is nog lang niet zeker voor Denemarken. De ploeg van Kasper Hjulmand moet winnen, maar moet ook hopen dat Tunesië niet wint van Frankrijk. Mocht Tunesië wel winnen, zal het voor Denemarken einde verhaal zijn dit WK.  

Wedden op dit duel

Er kan op dit duel gewed worden met weddenschappen naar keuze en bij een bookmaker die jij fijn vindt. Bij een casino gokken die over een sportsbook beschikt kan zeker interessant worden als er goede odds worden gegeven. Op deze wedstrijd kun je live wedden, maar dit kan ook voorafgaand aan het duel. Voor welke weddenschap ga jij?