Voorbeschouwing Atletico Madrid – Rayo Vallecano

Voorbeschouwing Atletico Madrid – Rayo Vallecano

Op dinsdagavond 18 oktober om 21:00 uur zal het duel tussen Atletico Madrid en Rayo Vallecano plaatsvinden. De Madrilenen doen het goed in de La Liga en willen dan ook graag weer een overwinning pakken. Ook Rayo Vallecano doet het prima in de competitie. Denk jij dat Atletico Madrid de Spaanse top vier kan verstevigen? Dan kun je hier een weddenschap voor plaatsen bij de bookmakers. Er kan met wedden op voetbal altijd een weddenschap naar keuze geplaatst worden.  

Atletico Madrid wil vierde overwinning op rij behalen

In de Champions League moet Atletico Madrid vrezen voor degradatie, maar in eigen land doet de club het een stuk beter. Zo zijn de Madrilenen in eigen land al 3 wedstrijden op rij ongeslagen en nu willen ze hun vierde overwinning op rij behalen. Afgelopen weekend wist de club in eigen land nog met 0-1 te winnen van Athletic Bilbao. Daarmee staat de club in de Spaanse top vier. Dat is een betere prestatie dan Rayo Callecano, die op de tiende plaats in de La Liga te vinden is.

Wedden op dit duel

Er kan op dit duel gewed worden bij de bookmakers in Nederland. Welke weddenschap je gaat plaatsen kun je geheel zelf bepalen. Kies bijvoorbeeld voor een 1X2 weddenschap of ga voor een Accumulator. Bij Holland Casino Online krijg je 4.20 keer je inzet uitbetaald als je wint met de weddenschap ‘Score is gelijk’. Denk je dat Atletico Madrid de wedstrijd wint? Dan krijg je daar bij Unibet 1.54 keer je inzet voor terug.