Voorbeschouwing Arsenal – PSV Eindhoven

Voorbeschouwing Arsenal – PSV Eindhoven

Donderdagavond 20 oktober om 19:00 uur staan Arsenal en PSV Eindhoven tegenover elkaar op het veld. Deze wedstrijd binnen de Europa League kan zomaar een verrassende wending krijgen, want beide clubs weten hoe ze moeten presteren. Arsenal is de koploper in de Premier League en in de Europa League staan de Londenaren bovenaan met drie overwinningen uit drie wedstrijden. PSV Eindhoven weet weer op te krabbelen na een wat wisselvallige periode en is dus weer op dreef. Gokken op een voetbalwedstrijd als deze kan dus zeker interessant worden.

PSV Eindhoven krabbelt weer op

De Eindhovenaren waren enige tijd wat wisselvallig en verloren steeds vaker. Nu lijkt de ploeg van Ruud van Nistelrooij weer op te krabbelen. In eigen huis wonnen ze met 4-3 van Feyenoord. De wedstrijd erna tegen Cambuur werd wel verloren. Hierna won PSV Eindhoven met 1-5 van FC Zürich, met 0-1 van SC Heerenveen en vervolgens weer van FC Zürich met 5-0.

Eerder stond de wedstrijd tegen Arsenal al op het programma, maar door het overlijden van Queen Elizabeth ging deze niet door en moest deze verplaatst worden. Dat gaf PSV Eindhoven meer tijd om zich voor te bereiden en dat is maar goed ook, want de Eindhovenaren hebben zich goed weten te herpakken. Wij verwachten dan ook veel van deze Nederlandse club bij dit duel.

Op deze wedstrijd wedden

Wil je op een weddenschap plaatsen voor dit duel? Dan kun je een bookmaker uitkiezen in Nederland. Kies bij de bookmaker voor een weddenschap die jij interessant vindt en houdt daarbij goed de odds in de gaten. Kijk goed naar de kansen van de teams om zo te voorspellen welke club meer kans zou maken als je het theoretisch bekijkt. Bij Toto Casino is Arsenal favoriet en krijg je 1.59 keer je inzet als je juist voorspelt dat Arsenal de wedstrijd wint. Kies je voor een gelijke score? Dan levert dit bij Unibet 4.80 keer je inzet op.