Voorbeschouwing Arsenal – Brighton & Hove Albion

Voorbeschouwing Arsenal – Brighton & Hove Albion

Arsenal zal woensdagavond 9 november bezoek krijgen van Brighton & Hove Albion. De wedstrijd gaat om 20:45 uur van start. In de Premier League zijn beide clubs erg sterk. Toch zullen ze voor dit duel beide niet hun sterkste opstelling neerzetten op het veld. Het kan dus een verrassend duel gaan worden. Kies jij voor wedden op voetbal? Dan kun je jouw voorspellingen voor dit duel achterlaten en wie weet een winst pakken!

Arsenal zal gaan rouleren

In de Premier League staat Arsenal pal bovenaan. De koploper heeft veel prestaties achter de rug en is erg sterk in de competitie. Afgelopen weekend won het met 1-0 van Chelsea. Het enige puntje van kritiek dat de ploeg van Mikel Arteta kon verwachten is dat het niet met een groot puntverschil wist te winnen. Maar dat maakt niet uit, want een overwinning is een overwinning.

Arsenal heeft haar focus gelegd op de Engelse titelstrijd. Ook op de uitwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers worden de pijlen gericht, want dit is het laatste competitieduel voorafgaand aan het WK in Qatar. Arteta zal dus voornamelijk zijn reserves in gaan zetten voor dit duel. Zo kunnen de sterspelers gespaard blijven. Dit deed hij ook tijdens de groepsfase van de Europa League. In deze competitie wisten zij zelfs groepswinst te pakken en daarmee hielden ze onder meer PSV keurig achter zich.

Brighton & Hove Albion is sterk

Voor Brighton & Hove Albion is dit seizoen van de Premier League ook duidelijk iets om over naar huis te schrijven. De club is sterk en laat een keurig seizoen zien. Voorlopig is de ploeg van Roberto de Zerbi op een zesde plaats in de competitie te vinden en dat geeft kansen op Europees voetbal.

Woensdagavond zal Brighton & Hove Albion waarschijnlijk een mix van reserves en basisspelers op het veld neer gaan zetten. Er wordt namelijk stiekem al vooruit gekeken naar het thuisduel tegen Aston Villa aankomend weekend. Spelers als Joel Veltman en Leandro Trossard zullen naar verwachting rust krijgen.

Wedden op dit duel

Wil jij bij Nederlandse bookmakers op dit duel gaan wedden? Dan kun je kijken naar verschillende weddenschappen. Je kunt onder andere voorspellen wie de wedstrijd gaat winnen of wat de uiteindelijke uitslag gaat worden. Voorspel je bij Unibet dat de score gelijk is? Dan kan dit een odd van 4.00 opleveren. Als je bij Unibet voorspelt dat Brighton & Hove Albion de wedstrijd gaat winnen zal je een odd van 5.25 krijgen. Kies je voor Holland Casino Online en denk je dat Arsenal de wedstrijd wint? Dan ligt de odd op 1.73.