Voorbeschouwing Argentinië – Frankrijk

Voorbeschouwing Argentinië – Frankrijk

De finale van het WK in Qatar wordt zondagmiddag 18 december om 16:00 uur gespeeld door Argentinië en Frankrijk. Messi wil geschiedenis schrijven door voor het eerst wereldkampioen te worden, terwijl Frankrijk er alles aan zal doen om zijn huidige WK-titel te verdedigen. Hoe de finale van het WK gaat verlopen kun jij bij de bookmakers voorspellen. Houdt bij online voetbal gokken goed de odds in de gaten!

Messi wil geschiedenis schrijven

Dit WK staan bij Argentinië alle pijlen gericht op Messi. De 35-jarige sterspeler heeft al laten weten dat de finale zondag zijn laatste WK-wedstrijd zal zijn. Hij hoopt er dan ook op om wereldkampioen te worden, want dat werd hij nog nooit. Messi kan dus geschiedenis schrijven.

De tribunes worden gevuld met tienduizenden Argentijnse fans, dus aan het thuisvoordeel zal het niet liggen. Bondscoach Lionel Scaloni heeft bovendien alle manschappen weer tot beschikking, want Gonzalo Montiel en Marcos Acuna zijn na schorsing weer van de partij. Er wordt verwacht dat ook Angel Di Maria weer terug zal keren in de basis. Scaloni zal dus wellicht switchen van 4-4-2 naar 4-3-3. Voorspel bij Unibet een gelijkspel voor een odd van 3.10.

Frankrijk wil WK-titel behouden

De Fransen zullen er alles aan doen om hun WK-titel te behouden. Op het vorige WK werden zij kampioen en willen nu geschiedenis schrijven door voor de tweede keer oprij de wereldtitel binnen te slepen. Frankrijk houdt haar pijlen gericht op Kylian Mbappé. De nog maar 23-jarige sterspeler kan zijn tweede WK-titel pakken. Of de finale gespeeld kan worden met Adrien Rabiot en Dayot Upamecano is nog onzeker, omdat zij vanwege griep de halve finale tegen Marokko niet mee konden doen. Heb jij er vertrouwen in dat Frankrijk de wedstrijd wint? Dan ligt de odd op 2.95 bij Unibet.