Voorbeschouwing Anderlecht – Cercle Brugge (First Division A)

Voetbal voorbeschouwing Anderlecht - Cercle Brugge (First Division A)

Vanavond om 21:00 uur spelen Anderlecht en Cercle Brugge tegen elkaar in het Lotto Park. De twee clubs laten sterke wedstrijden zien, al laten ze ook enkele keren nog een aantal punten liggen. Het zal zomaar een spannende wedstrijd kunnen worden. Voorspel bij de bookmakers wat er gaat gebeuren en ontvang mooie uitbetalingen!

Anderlecht heeft goede stap gezet met nieuwe spelers

Club Anderlecht is dit seizoen aan een sterke reeks bezig. Zeker sinds de komst van de nieuwe spelers boekt het team veel vooruitgang. Spelers als Christian Kouamé, Joshua Zirkzee, Benito Raman en Lior Rafaelov maken nu onderdeel uit van het elftal. Daarmee heeft Anderlecht een goede stap weten te zetten. De club staat op een vierde plaats in de competitie en heeft slechts 9 punten verschil met de koploper. Anderlecht is de op één na meest scorende ploeg van de Jupiler Pro League met 52 treffers uit 23 wedstrijden.

De nieuwe spelers zijn een mooie aanwinst voor de club en zorgen al voor veel succes. Door de nieuwe spelers zijn er al 30 treffers binnen de competitie gemaakt. Daarmee loopt de club voor op teams als Kortrijk, Standard en Oostende. Al dertien wedstrijden op rij lijkt Anderlecht onverslaanbaar te zijn.

Cercle Brugge mogelijk in finaleronde te zien

Vorig seizoen kreeg Cercle Brugge te maken met degradatiezorgen, maar dat is nu niet het geval. De club wordt gecoacht door Dominik Thalhammer, die vorig seizoen LASK Linz op de kaart wist te zetten. Dit jaar zorgt hij ook voor een succesvolle reeks in het Jan Breydel Stadion. Na 23 wedstrijden staat de club op een tiende plaats in de competitie. Er is dus kans dat Cercle Brugge in de finaleronde van het Belgische voetbal te zien is. Wel moeten ze dan de kwaliteiten blijven laten zien waar ze nu ook over beschikken.