Voorbeschouwing Albanië – Italië

Voorbeschouwing Albanië – Italië

Albanië en Italië zullen woensdagavond 16 november om 20:45 uur een vriendschappelijke wedstrijd spelen. Beide landen zijn niet door naar het WK. Van Albanië was dit te verwachten, maar de kansen voor Italië werden wel hoger ingeschat. Op vriendschappelijke wedstrijden kunnen ook weddenschappen worden geplaatst. Doe dit bij een bookmaker naar keuze.

Albanië niet erg succesvol

Voor Albanië werden de kansen voor het WK niet erg hoog ingeschat en daarom is het ook geen verrassing dat het land niet meedoet aan het grootste toernooi van de wereld. Ondanks spelers als Armando Broja, Elseid Hysaj en Etrit Berisha lukt het de ploeg van Edoardo Reja niet om hoog te scoren.

Wel lukte het Albanië om nog boven Hongarije te eindigen in de kwalificatiegroep. Dit deden ze met 18 punten uit 10 wedstrijden. Het kwam twee punten tekort en de nederlagen tegen Polen en Engeland hebben uiteindelijk de knoop doorgehakt. Hierna werden er geen wedstrijden meer gewonnen en ook in de Nations League wist Albanië geen duels te winnen in een groep met Israël en IJsland. Ook vriendschappelijke wedstrijden tegen Saudi-Arabië en Qatar werden verloren door Albanië. Het ziet er dan ook niet direct naar uit dat ze woensdagavond van Italië gaan winnen.

Italië niet naar het WK

Er werd verwacht dat Italië door zou gaan naar het WK in Qatar, maar dit is helaas niet gelukt. De Italianen zijn de grote afwezigen op het grootste toernooi van de wereld. Italië verloor het kwalificatieduel tegen Noord-Macedonië, ondanks dat de Italianen 8 keer zoveel schoten loste als de tegenstander. Italië gaat nu oefenen tegen Albanië en Oostenrijk.

Spelers die normaal gesproken minder snel een kans zouden krijgen worden door Roberto Mancini nu juist wel opgeroepen. Zo zijn Juventus-talenten Nicolo Fafiolo en Fabrio Miretti opgeroepen om zich toe te voegen aan de Italiaanse ploeg. Ook Simone Pafundi, het 16-jarige talent van Udinese, mag zich toevoegen aan de a-selectie van de ploeg. Met zijn 16 jaar heeft hij een hoop te bewijzen aan spelers als Marco Verratti, Leonardo Bonucci en Gianluigi Donnarumma. Voor Pafundi dus duidelijk een droom die werkelijkheid is geworden.

Op dit duel wedden

Je kunt op deze vriendschappelijke wedstrijd wedden. Door te wedden op voetbal kun je voorspellen wat er gaat gebeuren. Dit kan tegen goede odds. Als je bij Bet365 voorspelt dat Albanië de wedstrijd wint, kun je rekenen op een odd van 9.00. Denk jij dat Italië de wedstrijd wint? Dan geeft LiveScore Bet hier een odd van 1.47 voor. Bij Holland Casino Online krijg je een odd van 4.20 als je voorspelt dat de score gelijk is.