Voorbeschouwing Ajax – SSC Napoli

Voorbeschouwing Ajax – SSC Napoli

Ajax moet aan de bak, want al enkele wedstrijden op rij weet de ploeg van Alfred Schreuder niet te winnen. SSC Napoli is sterk en kan dus zomaar winnen van de Amsterdammers. Het is een cruciaal duel in de Champions League, want Ajax wil natuurlijk haar kansen op het bereiken van de knock-outfase niet uit handen geven. Het duel zal plaatsvinden op dinsdag 4 oktober om 21:00 uur in de Johan Cruijff Arena. Met online voetbal gokken kun jij voorspellen wat er deze wedstrijd gaat gebeuren. Kies voor live wedden of plaats voorafgaand aan de wedstrijd je weddenschap.

Ajax is niet heel scherp

De oplettende voetbalfans zal het niet ontgaan zijn dat Ajax niet super scherp is de laatste tijd. Er is nog niet direct sprake van een crisis in de Johan Cruijff Arena, maar soepel loopt het in ieder geval niet. De laatste drie wedstrijden wist Ajax geen een keer te winnen. Afgelopen zaterdagavond speelde ze met 1-1 gelijk tegen Go Ahead Eagles. ‘We aren niet scherp,’ liet Kenneth Taylor na afloop weten.

Tegen Napoli zal Ajax dus beter moeten presteren, want de tegenstander is oersterk. In de groep A van de Champions League zijn de Amsterdammers op een derde plaats te vinden. Om de kansen op een overwintering te behouden zal Ajax dus moeten winnen. Het is niet onwaarschijnlijk dat Alfred Schreuders nu spelers als Mohammed Kudus, Steven Berghuis en Steven Bergwijn op het veld zal zetten. Zij zaten bij het duel tegen Go Ahead Eagles op de bank.

SSC Napoli maakte een keurige start

Bij SSC Napoli gaat eigenlijk alles zoals het hoort te gaan. Napoli kent een bijzonder goede start van het seizoen en zal dan ook met volle moed en vertrouwen beginnen aan het duel tegen Ajax. De Italianen zijn nog altijd ongeslagen en staan aan de leiding in de Serie A. In de Champions League gooit SSC Napoli ook hoge ogen door te met 4-1 te winnen van Liverpool en Rangers met 0-3 te verslaan.

Afgelopen weekend wist SSC Napoli weer een overwinning te pakken. Ze wonnen met 3-1 van Torino. Vooral sterspeler Khivicha Kvaratskhelia laat zien wat hij waard is. In acht competitieduels wist hij zeven goals te maken.